Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 335,215
Bugün hadi karavana gideyim dedim ama geç uyanınca gitmedim. Evde geç kahvaltı ettim. Dışarı hiç çıkmadım. Biraz Kitapyurdu'dan kitap karıştırdım. Güzel yol hikayeleri sipariş edeceğim Ernesto'nun Motosiklet Günlükleri gibi kitaplar. Ernest Hemingway Güneş de Doğar ve buna benzer kitaplar. Bazıları tükenmiş ve satışta yok. Dolayısıyla uyarı listesine ekledim. Umarım gelirler. Yolculuk türü güzel bir tür.
 


Kendime ay yıldızlı bayrağımın renklerinde Türkiye şapkası aldım internetten. Çok severim şapkaları. Bir sürü değişik şapkam vardır evimde. Hepsini ara ara giyer başımda gezdiririm. En çok sevdiğim şapka Türkiye Kamp Karavan Derneği şapkam ve de Atatürk'ün imzası nakışlı şapkalarımdır. Turgutlu İzcileri Şapkamın da hatırasını unutamam.
 


Yarın sabahlık ekmeğim kalmamış, Bu saatte hamur yoğurup ekmek yaptım. Kendi kendime ekmek yapmanın güzel yanlarından birisi unun, mayanın ve suyun her zaman el altında hazır bulunabilmesi. Un zaten çok uzun süre saklanabiliyor, maya da öyle geriye bir tek su kalıyor. Keşke karavanımda da ekmek pişirebilsem.
 




Livaneli'den: “Benden tavsiye isteyenler oluyor. Söyleyeceğim tek şey şu: Bir an dur, geri çekil, yaptığın işi ve hayatını gözden geçir ve ‘Değiyor mu?’ diye sor. Cevap olumluysa devam et.”

Ben durup düşündüğümde ve Değiyor mu dediğimde, Evet değiyor arkadaşlar. Benim yolumda yürüyen ben için yaptıklarımın hepsine gerçekten değiyor.
Yaptığım şeyler beni zengin etmiyor. Ama ben de keyfimi böyle alıyorum hayattan. Bazıları arkamdan çirkin şeyler de konuşsa yaptığım şeylerden tamamıyla çok memnunum. İyi ki de Çelebi'yi yaptım. İyi ki de böyle bir şeye yapayalnız giriştim. İyi ki de kampçı insanların katılabileceği özgür kamplar düzenledim. iyi ki gezmeyi, karavanı, doğayı sevdim. Kaynaklarımı bu uğurda harcadım iyi ki. İyi ki de bir derneğe üyeyim. İyi ki CCI kart sahibiyim. İyi ki karavanım oldu. (Ve hala var) Benim iyikilerim daha çok hayatta.
Ve ben bu yolda yürüyorum. Gizli bir gündemim veya gizli bir amacım yok. Ben kamp yapan ve bundan mutlu olan insanları çevremde görmekten keyif alıyorum. Paralı kamplara da gitsem çevremdeki mutlu insanlar bana da sirayet ediyor. Bu yüzden herkesin mutlu olmasını istiyorum. Bazen bazı etkinliklerde mutluluğumu ateşin başında insanlarla paylaşıyorum. Çok keyifli oluyor. Ben benim yaşadığım hayatı hayattan maddi şeyler beklemeyen herkese öneririm. Ama öncelikle bu yaşam tarzını tabii ki kendim devam ettiriyorum ve ettireceğim arkadaşlar.
 

Arkadaşlar,
İstediğim gibi de olabilirim.
İstediğim gibi de gezebilirim
İstediğim gibi de giyinebilirim.
İstediğim gibi de İçebilirim.
İstediğim müziği sevebilirim.
Gönlümde bir efsane olarak Atatürk'ü yaşatıyor olabilirim.
BEN ÖZGÜR BİR KAMPÇIYIM!!!
KİME NE?!!
!!!
 
Son düzenleme:







Bir hareketlilik daha yapıp yapmamak konusunda kararsızım. Malum korona geçmiş değil ve uzmanlar zor günlerin kapıda olduğunu söylüyorlar. Bir hareketlilik yapsam da yapmasam da sonbaharda karavanımda güzel zamanlar geçireceğimi biliyorum. Şimdi hava çok sıcak, ancak serin yerlere gidince keyifli oluyor karavan. Güzel bir ağaç gölgesi lazım.
 






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,382
Mesajlar
1,517,428
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst