Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 337,686
Burası haftasonu çok kalabalık. Sakinlik arayanlara göre değil anladığım kadarıyla. Karavanımın her yanı çadır oldu. Ben haftasonu için sabır diyecem artık. Haftasonunu atlatmak lazım. Malesef bizim keyif işi böyle, haftasonlarından etkileniyor.

VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 



İnternette cumhuriyet camping ile ilgili yapılan yorumlarda yaz aylarında hafta sonları çok kalabalık olduğu
Hafta içi sakin olduğunu yazmışlar
Haklılarmış demek ki
Genel olarak yorumlar çok iyi
İşletmecilerin çok ilgili olduğu söyleniyor
Bazıları tuvalet ve duşlar temiz demiş
Bazıları da pis demiş
Bu konuda fikir birliği yok yorumlarda


CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Kampın içinde bir çeşit düğün yapılıyor sanki. Kampın hoparlöründen gelen gürültüye direnmenin tek yolu kulaklık. Haftasonu dişimi sıkacağım. Tatil yapmaya geldim sinirimi bozmaya değmez.
Bir gurup halinde düğün yapan insanlar var. Eğlenmek tabii ki hakları. İşletmeci böyle bir hizmet sunma yoluna gidiyor anlaşılan. Ama ben akşamları hafif müzik dinleyip kitap okumayı severim. Karavan alanına çadır kurdurması bir başka defekt. Haftasonu başka kamplarda da bulundum malesef kamplarda haftasonları biraz problemli olur. Bunu da herkes bilir. Cumhuriyet kampı ve sahibini çok severim. Gerçekten ilgililer ve kamp alanı tertemizdir. Bence bu kampın fiyat/performansı için birtakım şeylere katlanılabilir. Selamlar.
 



Malesef işin maliyet yönü oldukça böyle sıkıntılar yaşıyoruz ama bunlara da göğüs germek bizim elimizde. Kamp olmayan hiçbir yer haftasonu yine de kamptan iyi değildir. Pazar günleri araçların oluşturduğu uzun kuyruklar haberlere bile çıktı. Ben biraz sakinlik istiyorum ama işletmeci bir yerlerden para kazanmak isteyecek. Herkes benim gibi sakinlik aramıyor sonuçta.

VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Pazartesi den sonra cumaya kadar tadını çıkarırsın yücel hocam

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Arkadaşlar,
İki günlük yolculuğum esnasında Dometic marka üç sistem buzdolabım iğnelerimi bozmadan kamptaki 220volt buzdolabımın çalıştığı ana kadar korumayı başardı. Daha da kalsam yine koruyacaktı. Netekim adamlar yapıyor... Üç sistem buzdolabı düşünenlere ben kesinlikle bu tür bir dolap edinmelerini önerebilirim. Kampta 220 kompresörlü dolap kullanmak kaydıyla...
 
Son düzenleme:




İşte bir gezenev sahibi olmanın en güzel yanı. Güzel bir kampa konuşlanmak ve keyfine bakmak. D9918c19fc841c1b219609c2421af545

VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yücel bey iyi tatiller. Ocaklar’ı görmenizi tavsiye ederim. Merkezinde ara sokakta tavuk gril yapılan yerde çok lezzetli tavuk yeme imkanı da var. Test edildi onaylandı.
 



Merhaba arkadaşlar.
Pirikamp ile Cumhuriyet Kamp'tayız efendim. Bugün denize girdim. Denizanası yoktu şansıma. Şimdi de serinde oturuyorum efendim. Güzel bir kamptayım.

VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,430
Mesajlar
1,517,884
Kayıtlı Üye Sayımız
172,076
Kaydolan Son Üyemiz
Fevzican

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst