Motorunuz Nedir?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 366,509
Ynt: Motorunuz ne?

BMW F650 GS..

ben henüz araziye çıkarmadım motoru, bu ilk motorum ve daha 3000 km bile olmadı, önce biraz daha tecrübe edineyim, arazide motorun altında kalmayayım :D

genelde kısa geziler için motorlayım ben de, arada da şehir içi - maltepe'de oturup tepebaşı'nda çalışınca sabah köprü trafiğini motorla geçmek çok keyifli oluyor- takılıyorum, ama önümüzdeki hafta, motorla izmir'e daha doğrusu bandırma-balıkesir-burhaniye-yenifoça şeklinde bir rota ile motoru ailemle tanıştırmaya götürme planlarım var :D
Çok iyi bir motor, istediğin gibi dağ tepe gezebilirsin, tadından yenmez:smiley::smiley:
 

Etiketler
Merhabalar,
Honda Goldwing GL 1800
Daha önce F650 GS vardı, şimdi Goldwinge döndüm. Daha tam tadını alamadım baharda uzun bir rota ile keyfine varırım, umuyorum
 

Merhabalar,
Gezenbilir'de yeniyim.
Motorum Bajaj Pulsar NS 200
Ev-iş arası ulaşım ve kısa mesafeler için kullanıyorum. Ancak uzun yol yapmak da isterim.

Herkese selamlar.
 


1973 model jawa 250.

IMG 20200220 160540


IMG 20200220 160534


IMG 20200220 160446
 







Herkese Merhaba,

Forumun karavan kısmıyla ilgileniyorum. Yaş gereği artık öyle oldu. 23 yaşında 1997 model bir BMW F650'y'e sahibim. Kilometre sayacı arızalı olduğundan artık dönmüyor, o nedenle kesin olarak ne kadar yol yaptığını söyleyemiyorum. Tahminen 250.000 km civarında birlikte yol yaptık. 10 takım zincir 8 veya 9 takım lastik değiştirdim. Oradan tahminle yazıyorum. İzmir'den Artvin'e kadar gitmediğimiz yer kalmadı. Tüm Türkiye'yi bir uçtan bir uca katettik. Ankara, Istanbul, Muğla... Emektar artık yoruldu. Biraz nazlı oldu ama halen iş görüyor. Emekliye ayırıp yenisini almayı düşünüyordum ama bundan sonra eşimle birlikte çekme karavan diyorum. Niyetim Avrupa'yı günlerce birlikte gezebilmek. F650 düşünenler için bunca kilometrenin sonunda şu tavsiyeyi verebilirim: Yol aynı yol, benzin aynı benzin, iki teker, buji, yağ, yağ filtresi...Zinciri dişlisi cabası. Neden 650? Almışken 1250 alın. Uzun yolda çok fark eder. Selamlar, iyi bayramlar.
 










Yamaha Scr950 2018 model şehiriçi gezintileri rocknroll müzik eşliğinde egsoz sesi dinleyerekten sahil gezintileri :smiley:)
Egea kadar yaktığıni düşünüyorum 5Lt en az
Retro bir havası var çok teknolojik değil vites gostergesi yok yakıt göstergesi yok devir saati yok kullanması çok zevkli :D
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,433
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst