Kj 2.5 Crd

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan birsel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,874

birsel

Kamp I
Mesajlar
188
Tepkime Puanı
26
Yer
İzmir
Geçenlerde, 2002 model gümrük girişli 2.5 crd manuel bir kj cherokee gördüm. Bunlarda kullanılan makina hakkında bilgisi olan varmı. Nedir ne değildir.
 

Etiketler


dizel araçların hepsi eskiyince sıkıntılı. bence önemli olan kaç paraya alındığı.

dizel alınacak olsaydı 2005 sonrası makyajlı dizelden başkasına bakmazdım. bulamadım o nedenle bende alamadım geçen aylarda.
 

dizel araçların hepsi eskiyince sıkıntılı. bence önemli olan kaç paraya alındığı.

dizel alınacak olsaydı 2005 sonrası makyajlı dizelden başkasına bakmazdım. bulamadım o nedenle bende alamadım geçen aylarda.
Haklısınız da, 2.5 CRD olan araç manuel vites, ben av amaçlı olarak orta şekerli offroad kullanımı da yapıyorum. Manuel vites daha uygun bana göre. 2.5 CRD VM motoru 2002 de manuel olarak KJ de kullanmışlar. O da gümrük girişli bir araç. Başka da görmedim.
Bir ara düşünmüştüm acaba alınırmı diye, o bakımdan motorun menşeini araştırdım. Grand Voyager da kullandıkları motormuş.
 
Son düzenleme:



kullanacak olan sizsiniz, her motor bozulur. önemli olan eski sahibinin nasıl baktığı bence.
yine de diyorum ki, eğer tam dolu araç şeklinde gezmeyecekseniz 3.7 daha kolay onarılabilecek bir araç olacaktır orta vade de. ama bagaj lazımsa 2005 ve sonrası makyajlı 2.8 tek seçenek bence.
 

2002 jeep cherokee 2.5 otomatik vites arazi aracı sahibiyiz. Gümrük girişli aracımız. Aracı istanbuldan alırken Bostancıda ki davut ustaya gösterip aldım. Jeep garaje idi galiba ismi. Motor sanzıman sorunsuz sıkıntısız dedi. 2020 yılı mart ayında aldım. Aldıgımda yag ve balata disk gibi değişimlerini yaptırdım. 1 senedir keyifle biniyorum. Ş. arası yolculuklarda kullanıyorum. Arıza , problem , sıkıntı çıkarmadı. Belki benim araç bakımlı idi bilemiyorum.
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

SON KONULAR



Geri
Üst