Kamp Arkadaşi / Motokamp

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahakerim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,537

tahakerim

Yeni Üye
Mesajlar
2
Tepkime Puanı
0
Öncelikle Herkese Merhaba;

Forumda yeniyim, Motorsiklet kullanıcısıyım , Uluslararası Lojistikçiyim, İstanbul Mecidiyeköyde ikamet ediyorum.
30 yaşımdayım :smiley:

Uzun süredir (KORONA SÜRESİNCE ) aklımda kamp yapmak var ancak bir türlü cesaret edemedim . Şu ara yasaklar yok ve hazır biraz olsun normalleşme olduğundan dolayı tatil isteği doğdu .

Bu isteğimi gerçekleştirmek , aynı zamanda kamp yapma heyecanımı yaşamak için bir destekçiye ihtiyacım var :smiley:

Haftasonları müsaitim , 1 hafta öncesinden programlamamız yeterli olur.Gelecek arkadaşımda Motorsiklet kullanıyorsa çok daha iyi olur eğer sürmüyorsada kamp yerinde buluşabiliriz yada bana artçı (motorsiklette ki yolcuya verilen ad ) olabilir.

Kampa gitmeden önce tanışmak adına bir çay içilebilir (cafelerde değil girmiyorum :smiley: termosta sahil kenarı vs :smiley:

TEcrübeli arkadaşların fikirlerini ve gelmek isteyen arkadaşların görüşve dönüşlerini bekliyor olacağım

Herkese iyi kamplar :smiley:
 

Etiketler


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,438
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst