Jimny Ile Kazdağlarında Kurt Kovaladık..!

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahira Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,623
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rahat bıraksanıza hayvanı, kendi doğal ortamında yaşayan, kimseye zararı dokunmayan üstelik kanun ile “Koruma Altında” bulunan Kurt,a zevk için yapılan bu eziyeti anlamak mümkün değil.
 


Rahat bıraksanıza hayvanı, kendi doğal ortamında yaşayan, kimseye zararı dokunmayan üstelik kanun ile “Koruma Altında” bulunan Kurt,a zevk için yapılan bu eziyeti anlamak mümkün değil.

Eziyet ne demek? Aracımızla seyir halindeyken hemen önümüzde göz göze geldik Kurt'la, koşmaya başladı yoldan, peşinden gittik, bir müddet sonra zaten yoldan ayrılıp ormana daldı... Video'nun başlığı mı yanıltıyor bilmiyorum ama izlemeden yorum yaptığınız belli...
 

Maalesef üzülerek seyretmiş bulundum, umarım o Kurt’la bir gün göz göze geldiğinizde sizi önüne katar koşturur 😎
 





Merak ediyorum daha kaç tane ahmakça, "seni de kurt kovalasın" mealinde yorum gelecek bakalım... :cool:

Oğlum eğer "dağda bir gezi" filan gibi başlık koysaydı kimseden yorum gelmeyecekti.

Yıllardır ilk kez dağda bir kurtla karşılaşmışız, bakışmışız ve o yolumuzun üstünde, kendi mekanında, istediği an kolayca bir tarafa sıçrayabilecek iken bize -adeta- eşlik etmiş... Bunun heyecanı ve keyfini tahmin etmekten bu kadar mı acizsiniz?

Başka da yorum yapmıyorum, eğer bu yazılanları bir "admin" filan görüyorsa da lütfen beni bu tür insanların olduğu bu forumdan çıkartsın, üyeliğimi silsin, rica ediyorum, çünkü ben üyelikten ayrılma diye bir seçenek bulamadım, göremedim...
 

@YOL

Sayın yetkililer, ilgili şahsın isteğini ivedi şekilde yerine getirmeniz vatan millet sakarya adına güzel olacaktır. "Ahmakça" kelimeler kullanmasına kesinlikle müsade etmeyin.

Foruma hiç bir katkısı yok, sadece Youtube'a içerik sunup burada reklâm yaparak nasıl bir kazanç sağlayacaklarını şaşıranlarla doldu taştı.

Önüne gelen videosunu burada paylaşır oldu. Tek bir harf yazmadan.. Asıl sorun burada. Bu Yotube olayını bir el atmanız sizin ve dolaysıya yıllanmış bu ağ ortamı açısından iyi olacaktır.
 




Forumda bir Allahın kulu çıkıp da; "ya arkadaş adam alt tarafı kısacık bir gezi videosu paylaşmış, nedir derdiniz, niye forumumuza katılmak isteyen birini bu kadar itiyorsunuz?" demedi ya... ADMİNLER GÖREVE... Yoksa yorumlar geldikçe ahmakça sözler sarfetmeye devam edeceğim...
 

Küfür ve hakaret hiç olmadı, burada sevilmez.

Bu kullandığınız kelimeyi hakaret saymıyorsanız;

Yaban hayatta zevk için Kurt kovalayan AHMAK olur, net.

TDK, Ahmak: Aklını gereği gibi kullanamayan, bön, budala, aptal
 
Son düzenleme:



Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,382
Mesajlar
1,517,428
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

SON KONULAR



Geri
Üst