İzmirden Yunanistana Arabalı Vapur

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ozcanklds Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,434

Ozcanklds

Yeni Üye
Mesajlar
19
Tepkime Puanı
0
İyi günler biz İzmir üzeriden arabamızla Yunanistana geçmek istiyoruz.Aktarmalı Vapur bulduk.Çeşme-Sakızadası(Chios)-Prius ama böyle yol çok zahmetli olduğundan tek bir Vapurdan geçsek diyoruz.Öyle bir sefer mevcutmudur.Bu konu hakkında bilgileriniz neler? Açık güverte.. kapalı güverte.. vapurda konaklama ne şekilde sağlanıyor.Tercih edelbileceğimiz güzel firmalar varmıdır.Daha önceden bu rotadan geçmiş olanlar varsa ve bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim.
 

Etiketler

Ynt: İzmirden Yunanistana Arabalı Vapur

Merhaba arkadaşım,
Hergün İzmir-Çeşme'den İtalya'ya düzenli olarak RO-RO seferi var.Yolcu olarak gidebilmek için sanırım randevu almak gerekiyor çünkü çok fazla yolcu kamaraları yok diye biliyorum.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
 


İzmir çeşmede marina tarafında tur şirketleri var fiyat için diğer tur şirketlerinide karşılaştırın kendi aracınızla geçebiliyorsunuz bir kaç günden fazla kalmak sıka bilir halkın çoğunluğu gelirini sakız ağacından kazanıyor ve en iyi armatörler Chios adasından çıkıyormuş çoğu USA yaşıyormuş Picasso’nun kıskandığı şehir olarak da biliniyor otelde lobi görevlisi iyi bir karşılama yapmadı dönüşte polis nedensiz yere bekletti ama iyi insanlarda vardır diyorum ön yargı kötü bir şey bu arada 25 dk geçiyor vapur benden size tavsiye orda yiyeceğiniz parayı Çeşme’de yiyin A1773cb98b7751fe3dab47b9f5d77a41
 



geçişlerde sorun yaşayan sayısı gittikçe artıyor. farklı ülkelerde de benzer sorunlar yaşandığını duyuyoruz. pasaportlarımız eskisi kadar itibar görmüyor sanki. 90 larda ve sonrasında avrupa birliği hedefimiz vardı. sosyal hayat da nispeten yurtdışı ile uyumluydu. bir çok ünlü müzik grubu gelmişti, stadyumda sıra bekleyen festival kovalayanlar gitti. şimdi duvar halıları arasında nargileciler var.o zamanlar da avrupa birliği, iyi bir yaşam düşüncesi belki hayaldi ama yine de iyi birşeyler oluyordu maalesef son yıllarda ortadoğu ülkelerine döndük. :(
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,422
Mesajlar
1,517,757
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst