İnciraltı Kent Ormanı Karavanlar Hakkında

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,417

highoutput

Zirve
Mesajlar
3,133
Tepkime Puanı
2,610
Yer
izmir
Salgın tedbirleri doğrultusunda İzmir İnciralti kent ormanı kapatılmış ve bütün karavanlar kaldırılacakmış bilginize.

EUWc0MQX0AI sKg
 

Etiketler

Karavanların kaldırılmasına pek bi anlam veremedim. Bir yerden kaldırılıp başka bir yere konulacak. Ne farkeder. Böyle yapacaklarına aralarındaki mesafeyi arttırarak tedbir alsalar daha iyi olmazmıydı?
 

Bornovada ve inciraltında görevliler mi gelip ikaz ettiler acaba ?

hadi Aşık Veysel de birkaç tane karavan var ama inciraltında o kadar insan karavanını nereye koyacak acaba. belediye buna da bir çözüm önerisi getiriyordur herhalde !
 

Ülke çapında parklar mesire yerleri kullanima kapatildiği icin olsa gerek , şu an herkes biseyler yapiyor ama kimse ne yaptigini bilmiyor gibi
 



İstanbul Maltepe karavan park girişi de kapatılmış , giriş kapalı ancak içerde kalanlar kalmış , burası aylık ücretli abonelikli ispark otoparkı fakat buna rağmen giriş kapatılmış
 

Bornovada ve inciraltında görevliler mi gelip ikaz ettiler acaba ?

hadi Aşık Veysel de birkaç tane karavan var ama inciraltında o kadar insan karavanını nereye koyacak acaba. belediye buna da bir çözüm önerisi getiriyordur herhalde !


Plakalardan telefon numarasını tesbit ederek Zabıta ve trafik polisi arıyor, durumu izah ederek aracın kaldırılmasını, istiyor,,,,bu alanların salgın hastalık ile ilgili kullanılacağını belirtiyor
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,382
Mesajlar
1,517,428
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

SON KONULAR



Geri
Üst