Hub Tamiri?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AL1820 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,990

AL1820

Zirve
Mesajlar
1,724
Tepkime Puanı
3
merhaba
99 model 5 kapı vitara için
hub tamiri nerde yaptırabilirim tavsiye edeceğiniz bir yer varmı?
yoksa veya kısa sürede yine bozulur diyorsanız, çıkma nerden bulurum fiyatı nedir?
teşekkür ederim
 

Etiketler
Ynt: hub tamiri

aracınız ispanyol yapımı bu kronik bir sorundur ,japon olanlarınla iç düzenekleri cok farklıdır ,cıkma bir tanede taksanız onu tamırde etseniz orası ile derdiniz bitmez .arazide fazla zorlıyor sık kullanıyorsanız manuel sistem e cevirin 200-600 dolar cıvarı fiyatları vardir ucuzu iyidegil pahalısı iyidir demeye gerek varmı warn markadan şaşmayın onunda 2 çeşiti var ligth ve hard off road a uygun diye sınıflandırabiliriz ..
yok ben ayda bayramda bir arazi işim olur derseniz bir çift japon çıkma alın yalnız 6 civata ile yerine cuk diye oturmaz bazı degişiklikler gerekir somun pul vs bunuda bilen bir ustanın yapması gerekir .. :smiley:
 

Ynt: Hub Tamiri?



İyi günler, çıkma düşünüyorsanız aşağıdaki linke bakabilirsiniz.


http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=19014.0
 


Ynt: Hub Tamiri?

ulusotomotiv' Alıntı:
eksperoto serkana bir bakın derim 0532 475 68 56 ve 0212 549 63 40

İyi akşamlar Ünal Bey,

Üstte verdiğim link Eksperoto'ya aitti, gözünüzden kaçtı sanırım.
Gezenbilir çıkartmaları var mı elinizde ? Selamlar.
 






Konuyu dirilmil olacagım sanırım.
Nissan 98 D22 pickup aracım da hub lar çalışmadıgı için degiştirdim. Gelenler çin malı yada yan sanayi ürünlermiş. Altı ay geçmeden bozuldular. Ben de youtube de gördüğüm bir videodan yola çıkarak önce eskilerimi söktüm. Sonra üzerindeki yeni aldıgım ve bozulanları.
Aslın da sökümü çok basit iç tertibatıda dişliler bozulmamıştı. Sadece içinde dairesel bir çelik tel gibi parça var onun ucları kırılmış. Biraz da sagı solu yamulmuş falan. Acıkcası bir çelik tel parçasını ve eski hubların duzgun kısımları birleştirip kapatıp takdım. Sorunsuz çalıştı. Bilginize.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst