Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,718

Etiketler
Aynı gezileri çekici aracınlada yapabilirsin Yücel Hocam. Bence çekici aracını yarı kamper yapma fikrin güzeldi. Öğretmenevleri fikride süper bence.Motorla güvenlik konusu endişelendiriyor bizim gibi trafik canavarlarının olduğu ülkelerde.
 


Doğru diyorsunuz aslında Ankara'da motosiklet çok tehlikeli, Bir gün olmasa, bir gün insan mutlaka bir kazaya karışabilir. Dört teker en iyisi belki de. Bakalım. Şimdilik biz de dört teker yapalım gezilerimizi, kamplarımızı. Belki de en uygunu budur.
 

İki teker, dört teker, treking, dağcılık, hava aktiviteleri spor olarak yada hobi olarak uzaktan bakınca hepsi tehlikeli, eğitimini alınca boşvermek yerine hepsi bilinçli olarak yapılabilir.
Risk olarak piyango vuracaksa, zaten rutin yaşamda daha fazlası var.
Motor sürüş uzmanı merhum Barkın BAYOĞLU' nun başına gelen talihsiz kaza gibi. Mekanı Cennet, ruhu şad olsun.
 



 

Hocam lafı uzatmak istemezdim aslında. Motorsiklet sürücüsü güçlü kuvvetli esnek ve BMI(Vücut kütle Göstergesi) max 25 olacak. Refleksleri sağlam olacak.
Sporcu olacak. Ki. Kaza olursa ya kurtarsın yada az hasarla atlatsın.
Benim vücut göstergesi 32 şimdi benim ağırlığımdaki 112,5 kg bir sürücüye harley davidson lazım. Büyük motorlardan. Mondial ile ben rahat edemem. YBR bile kısa mesafe belki.
Motorda ağırlık ve ağırlık merkezi çok önemli ağırlık merkezini gücünüzle hareket ettirebilmeniz lazım. Yoksa Motor kullanıyorum demeyin. Motor sizi kullanıyor.
Motor bizi kullanırsa çiğner çiğner. Yolculuk sonunda eğer halen sağ isek yoğurulmuş yorgun ve bitkin bir şekilde ineriz üzerinden. Kısaca eziyet olur.
Almasanız hayrınıza olur. Motora vereceğiniz parayı mazota verin kral hissedin. Motoru sıfır alıp 2. el satınca fiyatı ölüyor. Herkes 2. el alıyor. Bedavadan az pahalı. Yok ben eziyeti özledim, gençliğimi özledim diyorsan , sen bilirsin.
 










Canlı ders arası kahve saati...
Bu gece öğrencilerimle birlikte kitap okuyacağım.
Saat 21.00 de yarım saat
Sonra 21.30 da FX de Walking Dead izleyeceğim.
Sonra saat 10 dan sonra da Orhan Pamuk'la
Hasbihal edeceğim (Kitabını okuyacağım)
Yarın tüm gün karavanımdayım inşallah...
Evde sıkıldık artık biraz açılalım...
İşte bugün ve yarının programı böyle...
Karavanımdayken çok mutlu bir insan oluyorum ben.
 



Arkadaşlar,
Sorunlarımızın pekçoğunu sadece sevgimizi yükselterek çözebiliriz. Sevgi dili tüm insanların konuşabildiği ortak bir dildir. Sevgilerle... I Love YOU!...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,382
Mesajlar
1,517,428
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst