Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,705
Aslında yıllar geçtikçe,
Denize girmek de insan için önemini yitiriyor.
Bir de şu Müsilaj meselesi var.
Benim sevgilim Erdek'tir.
Bakalım müsilaj beni sevgilimden ayıracak mı?
Çok sevdiğim bir diğer sevgilim, sevgili Bozkırımı bu sene hiç terketmesem yeri var...
Bakalım bu sene neler olacak...
Bekleyip görelim. Az kaldı.
 

Etiketler
Selam herkese...
Bugün ablam geldi. Birlikte balkonda oturduk. Komşularla beraber baktığımız kedilerimizden birisi hasta olmuş. Veteriner çağırmışlar. Belediyeden veteriner geldi. İnsan böyle şeyleri gördükçe sevindirik oluyor. Bakın bir sokak kedisinin bile bir değeri ve bir bakanı kollayanı var. Güzel bir şey...
 







En kısa zamanda bir motosiklet edinip Moto-solo gezi düzenime geri döneceğim.
Bildiğiniz gibi Ege'de motosikletimle bol bol geziyordum. Daha sonra Ankara'ya taşınınca motosikleti bırakmıştım.
Ama anladım ki ben motosikletsiz yapamayacağım.
Bu nedenle en kısa zamanda az gezip, uz gittiğim motorlu gezilerime döneceğim inşallah.
Bunun için ekipmanlarımı ve Kaskımı sipariş verdim.
Şimdi iş uygun bir motosiklet edinmeye kaldı.
Yakında yollarda olmaya ve rüzgarı hissetmeye devam...
 


Arkadaşlar,
Her zaman halk tipi araçları ve motorları seçtim. Benim lüksle şatafatla işim yok. Bana çok sürat de lazım değil. Kenardan kenardan gidecek bir motosiklet alacağım. Bu motosikletim sıfır kilometre aldığım ilk ulaşım aracım olacak. Marka olarak Mondial düşünüyorum. Çünkü bu marka Türkiye'de montaj yapıyor ve her yerde servisi var. Yedek parçası ucuz ve bol. Eskiden de çinli motor kullandım ve çinli YUKİ'mle binlerce kilometrelik gezilere çıktım. Ufak tefek sorunları çok çıkar bu motorların ama yaptırırsanız rahat rahat binersiniz. Bu yüzden bu sefer lüksle şatafatla ve süratle işim olmadığından 125cc bir Mondial edineceğim. Motorumun bu sefer Beyaz olmasını istiyorum. Umarım bayide vardır.
Geçtiğimiz yıllarda Batı Anadolu'yu gezmeyi hemen hemen bitirdim. Gitmediğim sadece birkaç il kaldı. Artık Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu üzerinde yoğunlaşmak istiyorum.
Uzun yıllar kamp yaparak gezdim. Ama artık otelleri tercih edeceğim çünkü daha bol ve ucuzlar. Kamp malzemesi taşımak, kampta iaşe de ayrı sorunlar zaten. Bu esnada karavanım da duracak ve istediğim zaman motorumla gidip karavanımda özgürce zaman geçirebileceğim. Ama yakıt pahalılığı, yüksek karbon salınımı, pratik olmaması gibi nedenlerle artık karavanla gezmeyi pek düşünmüyorum. Ben süper hafif motorlu bir gezgin ve bir Duran karavancı olmak istiyorum. Karavanla gezip durmak da sıktı ve ondan yana zevkimi de fazlasıyla aldım. Artık, şimdi yeni yerler görmek ve yeni şeyler söylemek zamanıdır.
Ben Kampçı Gezgin Yücel olarak her zaman zaten MOTOSOLO gezerdim ve yaptığım gezilerimi Motogezisolo bloğumda paylaşmıştım. Şimdi yapılnmış bütün bu geziler bir dizin ve bir Tarih oluşturuyor. Ara sıra eski gezilerime bakıp keyifleniyorum. Gerçekten keyiflenilecek bir hayat yaşadım ve beni kıran insanları da kırıp dökmedim hayatta. Umarım doğru yapabilmişimdir. YOL devam edecek...
 

Anadolu'da bol ve ucuz kamp alanı olmamasına karşın, Ucuz oteller ve Öğretmenevleri açısından Anadolu iyidir. Ben de şimdiye kadar daha nadir yararlandığım Öğretmenevlerinden yararlanma seçeneğimi daha aktif kullanacağım.
 



Evet bu yıldan itibaren tatilimi karasal yerlerde yapmaya ve gezmediğim Anadolu'nun kadim şehir ve ilçelerini biran önce gezmeye başlamaya karar verdim. Motosolo gezilerim sürecek inşallah...
 



Hocam 2 sene önce aldığım hiç kullanamadan garajda bekliyor almak isterseniz.

1621077188667
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,382
Mesajlar
1,517,428
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

SON KONULAR



Geri
Üst