Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,872
Çok yakında karavanımla bazı geziler yapacağım. Bu geziler çok uzak mesafelere değil, işimle evim arasındaki mesafelerde olacak. Yine de keyifli olmasını umuyorum.
 

Etiketler
Bugün mobil internetten ders yapma konusunda bir test için karavanımdayım. Umarım güzel bir sonuç alırım. Bu ilerdeki hareketliliklerimi etkileyecek bir test.
 


Hayatta istediğimiz gibi olabiliriz. Ama önemli olan kendimiz gibi olmamız. Kendimiz gibi olduğumuzdaki halimizle sorunu olan herkesle arkadaşlığı bitirmek zorundayız.
 




Şaşmaz...

IMG 20210420 124611 661


Baharı gösteren mevlaya hamd olsun...
 

Güllerimi ta dibinden budamışlardı, Bir daha çıkmaz diye üzülmüştüm ama baharla birlikte görüyorum güllerimden canlılık fışkırmış adeta. Seviyorum bahçeyi, gülleri, hayatı ve her şeyi... İstediğimi olurum, istediğim gibi yaşarım. Güllerim gibi yaşam doluyum ben de...
 
Son düzenleme:

En önemli işimiz lastiklerdi, hallettik. Bayram tatili için zaman sayıyoruz artık. Tabii bu gidişle bayramda tam kapanma olmazsa. Çünkü sayılar ve durum ürkütücü gerçekten...
 

Arkadaşlar,
Ben özgür ve güçlü bir kampçıyım.
İnsanları yanıma çağırırken niyetim kendilerinden faydalanmak değildi.
Bu konuda yol açılan yanlış anlaşılmalardan dolayı çok üzgünüm.
Yolculuklarıma, serüvenlerime tek başıma devam edeceğim.
Ben neyi yapabiliyorsam onu kar sayarak son nefesime kadar devam diyorum.
Sevgiyle...
 






Bugün sabahtan çıkıp yürüyüşümü yaptım. Güçlü'nün sağ ön lastiği inmiş. Onu yaptıracağım. Yürüyüşten sonra gazetemi alıp eve geldim.
Sağ ön lastiği şişirip lastikçiye kadar gittim. Dünkü lastikleri değiştiren gençler sibob iğnesini az sıkıvermişler. Tek sorun buymuş. Ramazan mamazan, yoğunluk da var çocuklar durmadan çalışıyorlar. İnsanlık hatası işte. Olur o kadar bazen...
 





Sağ ön lastiği şişirip lastikçiye kadar gittim. Dünkü lastikleri değiştiren gençler sibob iğnesini az sıkıvermişler. Tek sorun buymuş. Ramazan mamazan, yoğunluk da var çocuklar durmadan çalışıyorlar. İnsanlık hatası işte. Olur o kadar bazen...
Malesef sanayilerde dikkatsiz ve özensiz çalışan çok kişi var. Pnömotik tabancalarla bijon söküp takarken kural tanımıyorlar. Kaç kez bijon sıkarken hoyratça bijon saplamalarımı kestiler. Mutlaka başlarında durup uyarıyorum. Bundan pek hoşlanmıyorlar ama yaşadığım tecrübeler tedbirli olmamı söylüyor. Kimse darılıp kızmasın.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,441
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst