Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,797
Arkadaşlar,
İftiralar beni çok üzdü, çok yıprattı. Ama öldürmedi. Yıldırmadı da... Herkes kadar kampçıyım ve bunu onurumla yapıyorum. Çok güzel buluşmalar, kamplar düzenlemiş birisiyim ben. Birçok insanı bu kamplarda biraraya getirdim. Kimseden bir şey de almadım. Tamamen gönüllülük esasına göre çalıştım. Ama hayal ettiğim şeyleri de yaşadım. Bugün bunun için çok mutluyum. Ben gönlümden bir kampçıyım.
 

Etiketler
Bir insan bir işi gönülden yaparsa elbet başarılı olur. Dedikoducular, iftiracılar da bu gönül insanlarına bir fenalık yapamazlar. Ben böyle bir kampçıyım. Bu işi bir kar veya fayda elde etmek için değil. İçimden öyle geldiği için yapıyorum. Ben çok ciddi anlamda istediğini olan ve istediği gibi yaşayan, mutlu bir insanım. Bunun da hiçbir zararını görmedim. Saman altından su yürüten tiplerden benim gibilerin korkusu olmaz. Bizim zaten her şeyimiz ortada...
 

IMG 20210301 113317 779


Bugün. Karagedik.
 


Ben büyük oranda yapacaklarını yapmış, söyleyeceklerini zaten söylemiş birisiyim. Sadece kendi zevkimi ve keyfimi yapmak için kamplarda olmaya devam ediyorum. Kimse için bir şey düşünmek veya söylemek zorunda değilim. Hiç kimseye de hiçbir konuda borcum yoktur.
 






Hayır ama World of Tanks oynamışlığım var.
Benim gerek yaş gerekse geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı anlık reflekslerim zayıf. Bu oyun çok küçük gemi kullanmadığın sürece anlık refleks istemediğinden benim için oynaması kolay. Hele biraz öğrendikten sonra oyuna hiç para harcamadan bedava oynamak mümkün. Simülasyon kısmı ve fizik motoru çok güzel. Oynamanı tavsiye ederim.
 
Son düzenleme:

Benim gerek yaş gerekse geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı anlık reflekslerim zayıf. Bu oyun çok küçük gemi kullanmadığın sürece anlık refleks istemediğinden benim için oynaması kolay. Hele biraz öğrendikten sonra oyuna hiç para harcamadan bedava oynamak mümkün. Simülasyon kısmı ve fizik motoru çok güzel. Oynamanı tavsiye ederim.
Olabilir. Belki oynarım. Sağolun. Bu arada geçmiş olsun.
 











Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

SON KONULAR



Geri
Üst