Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,821

yugun

YÜCEL GÜNDÜZ
Mesajlar
21,910
Tepkime Puanı
5,442
Yer
Ankara
Web
www.yucelgunduz.com
Yeni bir yılı daha görmek nasip oldu. Yeni yılda yine kamplarımız ve gezilerimiz olacak onları bu başlıktan paylaşacağız efendim.
Tüm tanıdıklarımıza ve sevdiklerimize bu yeni yılda sağlık ve mutluluklar diliyorum.
Mutlu yıllar!...
 

Etiketler
Atelaj min

Pirikamp&Güçlü...
 

Karavan gl ve ben

Yugun (Yücel Gündüz) Kendi çapında bir gezgin...
Bir kampçı ve karavancı,
Türkiye Kamp Karavan Derneği (2017)
Aktif bir eğitimci (Karagedik köyü-Gölbaşı)
Kendi karavanı Çelebi'nin yapımcısı (2010)
Gezenbilirci (2007)
www.pirikamp.com 'da blog yazarı.
THK Serbest Uçuş Model Uçak Rehber Öğretmeni.
 

Yollarda olduğumuz 2000 yılından beri, Önce Vosvosçu olarak, sonrasında otomobilimizle kamp yaparak, Ülkenin çeşitli köşelerini motosikletle gezerek, kendi yaptığım karavanım Çelebi ile İzmir çevresindeki kamplarda, sonrasında aracım Garip ve karavanım Pirikampla ve bundan sonra da nasıl hangi araçlarla olacağını bilmediğim şekillerde hep kadim kampçılık geleneğini yaşadım ve yaşattım ve yaşamaya ve yaşatmaya ömrüm vefa ettiği sürece devam etmek istiyorum.
Yaptığım şeyleri çeşitli şekillerde paylaşmayı seviyorum. Bundan herhangi bir kazancım, bir avantam veya çıkarım hiçbir zaman olmadı. Buradan ve başka değişik kanallardan paylaşım yapmamın tek nedeni bunu sevmem ve gönülden istememdir. Beni takip eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
 

Evet arkadaşlar,
Önümüzde Şubat tatili var ve üç hafta süremiz var.
İnşallah yakında yollarda olacağız.
2021'in ilk hareketliliği olacak gibi.
Sevgi ile paylaşmak dileğiyle...
 










''Yola kendini bırakmak kolay gibi görünmüyor. Kim kendisini mutlak güvenlik duygusuna erişmeden yola bırakabilir ki? Dolayısıyla bu soruların mutlak cevapları yok. Yol götürebilir veya götürmeyebilir. Götüreceği yer hakikat veya batıl olabilir. Bence mühim olan yola inanmak ve teslim olabilmek Razı gelmek. İnandığına rıza göstermek. Bunlar belki yoldan da mühim. İnsanın içsel kavgası yani..."
Yukarıdaki cümleler Yazar Tarık Tufan'a ait. Hoşuma gitti buraya aldım. Yola inanmak, razı gelmek, gerçekleri görmek önemli şeyler...
Yazarın Kaybolmak kitabı sipariş listemde...
 

Ben kitap okumakla da yolculuklara çıktığıma inanıyorum ve bundan sonra bu "düşünsel" yolculukları sizlerle daha çok paylaşmak istiyorum. Kitap okuma dünyası benim için apayrı bir dünya. Karavanımda da bol bol ve çok keyifli okurum.

1001 Kitap kitap okumayla ilgili bir sosyal paylaşım sitesi. Yücel Gündüz (@yugun) profilimden okuduğum kitapları görebilirsiniz. Ayrıca kendime ait www.pirikamp.com sitemden de okuduklarım hakkındaki fikirlerimi okuyabilirsiniz.
 

Arkadaşlar,
Bu yollarda kampçılık yaptığım yıllar boyunca hep güzel arkadaşlıklar biriktirmeye çalıştım. Büyüklerimi büyüğüm bildim. öyle sevdim. Küçüklerimi sevdim. Ben bir gönül insanıyım. Amacım gönüller yapmaktır. Kimseye bir düşmanlığım olmadı. Bana küfür edenlere bile ben küfür etmiyorum. Onların gelişmişlik düzeyi o kadar, sevgiyi, dostluğu anlayamıyorlar diyorum. Yine bu yollarda yine yiğitçe, dostça bulunacağım bu yıl da.
 





Arkadaşlar,
Artık senede birkaç kere istediğim yerlere kampa gidiyorum. Karavan benim olmak istediğim yerlerde barınma aracım. Artık bir gezgin olduğumu düşünmüyorum. Daha çok bir Miskinim. Karavanımı en beğendiğim kampa yerleştirip özgürce miskinlik yapmak benim en büyük arzum. Benim gerçeğim bu!
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst