Grand Cherokee 2.7 Crd Mi Yoksa Cherokee 3.7 Mi?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Murko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,059

Murko

Ana Kamp
Mesajlar
24
Tepkime Puanı
1

Etiketler
Merhaba...

İlanlar bazında değil oradaki modellere istinaden yorumumu yazıyorum;

Bence 2.7crd den yanayım. 3.7lerin de sorunlu olduğuna dair birkaç yazı okumuştum.

Bir de tahminimce 3.7yi tüplü kullanma planınız var normal olarak. Tüp konusu benim hiç girmek istemediğim konudur. Forumda gezin illaki çok memnunlar vardır. Ama tüp işte. Orada, hemen birkaç metre arkanda basınçlı bir kap ve sen arazide langır lungur geziyoraun vsvs..
 

"uslsy" isimli arkadaşa katılıyorum. Ben de 2.7 crd den yanayım. Jeep serisinin bütün araçlarını 6 aydır inceleyip bilgi edindim. Ve sonunda ben de tercihimi 2.7 crd den yana kullandım. Gerçekten çok keyifli bir araç. Görüntüsü ile kalitesi ile tartışılmaz. Ama bütçen varsa 2004 - 2005 modellerine bak. Ben 2005 modelini aldım. Çünkü o modeller ML 270 Mercedes motorludur. 2.7 lerde en çok tutulan ve sorunsuz motor. Tabi haliyle fiyatları da daha yüksek. Ama en azından tüm modelleri 3,7 lerden daha sorunsuz olduğunu araştırmalarımla öğrendim.

Amcamda da aynı kasa 4,7 V8 vardı. Bir çok kez kulandım. Gerçekten müthiş bir araçtı. 2.7 de en az onun gibi. Sadece motor farkı var. Ayrıca 3.7 Liberty de kullandım. 3 günlük bir kiralama yaptım. Bursa Uludağa gittik. Virajlarda bana çok güven vermedi. Aynı zamanda arka koltukta da çok rahat edemedim. Tabi bir de tercih ettiğin araç tüplü. Yine de karar mercii sensin.

Sonuç olarak ben senin yerinde olsam 2.7 CRD yi tercih ederdim.
 









Kesinlikle 2.7 crd. Motor ve şanzıman olarak 2.7'ler güzel arabalar, ben çok memnunum. Ayrıca lpg'li araçla uğraşmaktansa dizel tercih edilmeli bence, tabii tercih meselesidir. Kimisi dizelden nefret eder, sesine tahammül edemez, kimisi dizelin torkunu sever. Sürekli arazi de kullanacaksanız ve 2. aracınız varsa,(makul seviyede akaryakıt sarfiyatı olan) benzinli bir 4.7 tercih edebilirsiniz. Haftasonu keyif aracı olur, benzini de dert etmezseniz 4.7 iyi bir alternatif olabilir. Ama uzun yolda da kullanırım ben diyorsanız yakıt tüketimi açısından 2.7 müthiş olur. Ben 2.7 kullanıyorum, bir senede 30000 km yol yapmışım, ortalama 50 kuruş km başına yakıt tüketimim var bu bir senede.
 




3.7 cherokee bulabileceğiniz en problemsiz araçtır.lpg li lpg siz hiçbir motor sorunu yaşamazsınız. ancak tüplü olunca bagajı ölüyor. tek eksisi bu. varsa temiz ve km si düşük tabiki grand cherokee 2.7 almalı. yada 2.8 cherokee de olur.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,425
Mesajlar
1,517,791
Kayıtlı Üye Sayımız
172,071
Kaydolan Son Üyemiz
kalenbuk

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst