Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,043,852

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.6%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,595 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,928 49.4%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,700 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,946
merhabalar....

ben ferdi.... mıglada yasıyorum... 42 yasındayım... isuzu yarım otobus karavanım var... kucuk bşr ahsap atolyem var hobi olarak ahsapla ugrasıyorum.... herkese slmlar olsun....
 

Etiketler
Merhaba. Ben İlhan. Adana'dan katılıyorum. Öğrenciyim . Platformunuzu arama motoru vasıtasıyla buldum uzun zamandır ziyaret ediyordum üye olmaya karar verdim sevgiler ve saygılar.
 

  • İsmim Nogay Han.
  • 970'de doğdum; 981'de amcamın JAVA'sı ile motor binmeye başladım; 990'dan beridir hep motorum oldu.
  • Medeni durumum, yalnızım. Herkes kendi atının kovboyu, ben Kızılderiliyim.
  • Sanat emekçisiyim. Sanat yönetmenliğini yaptığım kumpanyanın işlerini buradan izleyebilirsiniz >>> Çocuk Kalpler Kumpanyası
  • Didim'de evim ama işim gereği çokca turnelerdeyim.
  • hayy.matlos@gmail.com umumi mail adresim.
  • Hep endurocu oldum ve en son 17 yıl Tenere bindim, 98 model klasik. 100 bin kilometreden fazla yol yaptık birlikte. Sonra bakıma muhtaç hale gelen babama refakat mecburiyetinden kentte sabit geçirmek zorunda kaldığım yıllarım oldu. O sebep duruma uygun bir motorla idare ediyordum: Yamaha Crypton. Lakin babam hakkın rahmetine yürüdükten sonra, ben de tekrar yollara dönmüş oluyorum şimdi, hasretle. Özcümle, motor bakınıyorum, BİLİNE ;)
 

Selamlar Değerli Arkadaşlar;

Adım Berkay aslen Sinop'lu İzmir'de çekirdek ailesi ile yaşayan bir kardeşinizim. Nasipse bu hafta içinde karavanamı alıp yollara düşeceğim. Yıllardır eşimle beraber çadır kampı yapıyorduk geçen sene ailemize katılan yeni bireyimizle beraber kamp tarzımızı değiştirip karavancı olmaya karar verdik. Karavan hakkında en ufak bir bilgiye sahip değilken buradaki değerli yazılarınız sayesinde bir çok şey öğrendim ve öğrenmeye de devam edeceğim gibi duruyor. En cahil halimle alıp karavanımı sonra mı okusaydım acaba burayı demeden edemiyorum eksikleri gördükçe neredeyse vazgeçeceğim :smiley:

Yollarda görüşmek dileğiyle.
 

Selamlar ben Eren Ankara da yaşıyorum, öğrenciyim ailemin yeni bir araç istemesi sebebiyle forumun yardımcı olabileceğini düşünüp aranıza katıldım:smiley:
 
Son düzenleme:



Herkese selamlar

Ben Mehmet . Bursa'da yaşıyorum.
4 kişililk bir aileyiz ve çekme karavan almayı planlıyorum.Bu siteyi eşim sosyal medya üzerinden gördü sanırım.Bende burdaki tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.
 

Herkese selam. İsmim Tarkan. İzmir Karşıyakalıyım. Burada ki bir çok kişi gibi gezmeyi tozmayı seven bir arkadaşınızım. Karavanım yok. Buradaki nadide bilgilerden faydalanıp ilerde almayı düşünüyorum. Herkese iyi yolculuklar, sağlıklı günler.
 

Herkese merhaba,
Ben Oğuzhan. Sevgilim ile birlikte dünyayı gezme planı yapıyoruz, bir kaç senedir de geziyoruz. Malum, pandemi şartlarından dolayı bir kere Türkiye'ye geri dönmek zorunda kalmıştık, altı aydır dışarıdayız. Foruma da Montenegro'dan katılıyorum. Hayatımızın geri kalanını da gezerek geçirmeyi düşünüyoruz. Doğada olmak en büyük mutluluğumuz, kamp yapmayı çok seviyoruz ancak gezgin olmayı bir adım daha ileriye taşımak adına çekme karavan almayı düşünüyoruz.
Herkese saygılar, sevgiler.
 

Merhaba,
Adım Hüseyin Akın, gezebilir e uzun zamandır üye olmak istiyordum, kısmet bu güneymiş.
(umarım yanlış yere yazmadım)
 

Merhabalar Ben Ali uzun bir süredir motosiklet sevdası ile yollardayım ama hep içimde bir karavan sevdası vardı. Aracı buldum ve aldım inşallah en kısa sürede dönüşümü tamamlayıp aranızda olacağım herkese sağlıklı günler diliyorum.
 




Herkese Selamlar, İsmim Can. Muğla, Datça da yaşıyorum. Yelken eğitmeni, Yat kaptanıyım aynı zamanda tekne kiralama organizasyonu yaptığım ufak bir 2.işim var.
2008-9 senelerinde ralli ve tırmanma yarışlarına katılarak, aktif motorsporlarıyla uğraştım. Evlenirken aktif motorspor hayatını bıraktım. Motosiklete başladım ulaşım amaçlı, sonra eşimle bundan büyük keyif alarak ,motor büyüterek devam ettik. 2. çocuğumun olmasıyla birlikte, 2. aracın bir süre motosiklet olamayacağına karar verdim, motosiklete binemiyorsak karada özgürlüğe başka yoldan gitmeli derken, 2. araç olarak binek yerine 4x4 özellikli bir şey olması gerektiğine karar verdim ve 2016 Duster 4x4 alarak, 4x4 dünyasına mütevazı bir giriş yaptım.

Aracım da şuan sadece BF goodrich AT lastikler var. Yakın zamanda yükseltme ve diff. korumayla benim için uzun süre yeterli olacağını düşünüyorum.

Büyük oğlumda kamp yapmayı seviyor.

Forumda kamp olsun, off-road olsun bir çok bilgi olduğunu fark ettim, karşılıklı faydalanmak dileğiyle.

Sevgi ve Saygılarımla,
 

Merhaba 47 yaşımın baharında endüstriyel tasarımcı bir gencim, 2017 yılında 12 m bir Lobster tekne yaptım ve uzun bir zamandır kullanıyorum ve bu gören çevremdeki insanların gazı ile karavan yapmaya karar verdim.
18/05/2021 de 2011 model mercedes sprinter alacağım izmirden ve projelerini bitirip hemen imalata başlayacağım ve burada tecrübesi olan herkesten yardım fikir almayı planlıyorum.
Herkese selam ederim.
 

Merhabalar ben Ceren. Yeni açılacak olan yeni nesil karavan kiralama platformu Karavan360.com ekibindenim. Buraya karavan dünyasını keşfetmek ve bildiğim ilginç bilgileri size aktarmak için geldim.


Bu arada eğer karavan sahibiyseniz ve karavanınızı kiralamak isterseniz, ücretsiz listelemek için benimle iletişime geçebilirsiniz.

Mail adresim : ceren@karavan360.com
 

Merhaba ben Ankara'dan Cem
Doğa Fotoğrafçısıyım
Birazda porta bot imalatı yapıyorum.
vakit buldukça doğaya kaçmaya çalışıyorum. Benim için çadır ayrı bir keyifdir.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,429
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst