Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,043,837

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.6%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,595 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,928 49.4%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,700 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,946

Etiketler
Merhaba ben istanbul/tuzladan katılıyorum aranıza eski bir çadır gezgincisi idim ama yaklaşık 4 senedir tek bir adım bile atmadım.çadırımı eşyalarımı hep dağıtmıştım ama gene şu pandemi den dolayı kurtlanmaya başladım tekrar eski günlerdeki gibi araba ve çadırımı alıp sanırım yollara düşeceğim inşallah günün birinde siz güzel insanlarla yolumuz kesişir ve eğer ki yolu buraya düşen olursa evimin kapıları sonuna kadar açıktır.
 

Merhabalar ben İsmail ,Ankara' dan,90 mod, 2,6 pajero ile aranıza katılmış bulunuyorum.Özel bir bankada çalışıyorum. Paylaşımlarınız ve paylasacaklarınız için şimdiden teşekkürler 😊
 

Merhaba, ben Okan.
Emekli olmuş bir mühendisim. Yirmi yılı aşkın süredir fotoğraf üzerine biriktirdiğim tecrübelerimi Youtube.com/mebirok isimli kanalımda paylaşıyorum.
Bugünlerde karavan konusuna kafayı taktım. İzliyorum, okuyorum, inceliyorum. Henüz yeterince demlenmediği için bir hareket yok ama hissediyorum bir atak gelecek benden.
Buraya sizlerin tecrübelerinizden yararlanmaya ve karavan işini öğrenmeye geldim. Sizler de benim fotoğraf tecrübemden yararlanabilirsiniz. Kazan-kazan yapabiliriz...
Herkese selamlar.
 

Merhaba arkadaşlar (Adana)
Ben Lada Niva almaya karar verdim bayadir araştırıyorum ama tüm sitelerde yorumlara baktım o kadar kötü yorum var ki günluk hayatımda kullanmak istiyorum aracı gerçekten çok seviyorum. Kullanıp alıp almayacagima karar vermek istiyorum ama yaşadığım şehirde hiç Lada nivasi olan tanıdığım yok maalesef ben de buraya yazmaya karar verdim.Yardimci olursanız çok sevinirim.
Şimdiden çok teşekkür ederim
 



Herkese merhaba adım Yavuz ! Çadır ile kamp yapmayı seven doğa aşığı bir arkadaşınız var eğer kabul ederseniz. Muğla Milas da yaşıyorum. Civar koylarda ce deniz kenarlarında keyif çadırı kuruyorum ..Forum yönetimine ve sayfanın kurulumuna,devamına emek veren herkese teşekkürler..
 

Herkese selamlar saygılar,

Ben de Ege. Belli olacağı üzere nick seçmede çok başarılı değilim. :D İstanbul'dayım başta kamp olmak üzere çoğu doğa organizasyonunu çok seviyorum. Soft-offroad haftasonu kaçamakları ile kamp ve doğa yürüyüşleri yapmaya çalışsamda yalnız olmak biraz zorluyor. Hem iş yükü artıyor hem de muhabbet azalıyor. Çoğu offroad grubu sadece araba odaklı olduğundan bir grubum yok hala. Buraya da bu sebepten katıldım. Doğa seven kamp yapan arkadaşlarla tanışmak belki beraber program yapmak keyifli olacaktır.

Ben öncelikle bu forumu oluşturanlara ardından bu forumun oluşmasına katkıda bulunup katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
 


Merhabalar herkese ;

Ben Polatcan evliyim ve 5 yaşında bir kızım var. Çocukluğum babam , annem ve ablamla çadır kampında geçti diyebilirim. Şimdi de kızıma bu keyfi yaşatıyorum. Amacım en kısa zamanda 750 kg altı bir çekme karavan sahibi olup , eşim ve kızımla tecrübeler edinmek , hepinize selamlar
 




Selamlar,

İstanbul'un rehavetinden sıkılarak aldığım grand cherokee ile aranıza katılmanın mutluluk ve heyecanını yaşıyorum.
Doğa, kamp, atraksiyonlu gezilerde artık bende varım. :smiley:
 

Merhaba ben Ahmed. 2 gün sonra toyota hilux 1998 model 2.4dizel araç alacağım. Araç tam projelik. Şuan Siirt'te yaşıyorum bu konuda yeniyim çok fazla uzman görüşe ihtiyacım var şimdilik bu kadar teşekkürler 🤗
 

Merhaba ,Ben Emre İstanbul Küçükçekmece de oturuyorum ,doktorum,karavan merakım uzun zamandır var ,karavanla dünyayı gezmeyi çok istiyorum inşallah önümüzdeki yıllarda bu hayalimi gerçekleştireceğim,sizlerin arasında olup tecrübelerinizden fazydalanmak büyük şans benim için
 

Herkese merhaba. Adım Barış, tasarımcı ve akademisyenim. T4 ile konfor alanımdan çıkmak ve uzun süredir ertelediğim hyperlapse fotoğrafçılığa geri dönmek üzere aranızdayım.
 

Merhaba Arkadaşlar,

Adım Metin, Emekliyim. Ankara'da yaşıyorum. Karavan konusunda oldukça meraklı ve hevesliyim. Muhtemelen bundan sonraki hayatımın bir bölümünde bu yaşantı yer alacak. Uzman bilgilerinizden çokça yararlanmayı düşünüyorum. Herkese saygılar.
 



Merhaba,
ben aile hekimliği yapan ve emekli olmak üzere olan ve emekliliğinde bol gezi yapmak isteyen bir kişiyim. Bir Caravelle arabam var. Onunla bu yaz Bozcaadada 1 haftalık kamp yaptım. Daha öncede motosiklet ile gezilerimde çadır kampı yapmıştım. Bu daha güzeldi. Koltukları söküp, camlara film ve perde takıp içine de koltuk yerine camperbox koyup yaptığım bu kampta bana eksik gelenler: 1) ayağa kalkamama2) içeride masa kuramama 3) yazın bile olsa sabaha karşı ısıtıcı ihtiyacı. Bu nedenle çekme veya motokaravan düşünmeye başladım. Forum üyesi olma nedenim buradaki deneyimlerden yararlanarak karar vermekte kolaylık sağlamak. Şu anda çekme karavana daha yakınım. 2 kişi olarak seyahat edeceğimizden uzun seyahatleri 2 kişi ile yapacak 750 kg altı bir karavan düşünüyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,382
Mesajlar
1,517,428
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

SON KONULAR



Geri
Üst