Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,043,890

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.6%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,595 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,928 49.4%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,700 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,946
Selamlar. kampı doğayı sporu seviyorum.
Sitenin içeriği harika ancak tek kusuru;
Siyah arka plan üstüne beyaz yazılar kesinlikle uzun süre okuyamıyorum, aradım ama bulamadım bunun bir ayar kısmı yok mu ? yoksa siteyi kullanabileceğimi sanmıyorum.
 

Etiketler
Merhaba arkadaşlar ben serdar yalova merkezde kendi evinde yalnız yaşamaktayım gezmeyi öğrenmeyi seven sosyal sorumluluk sahibi kendi işinde çalışan 37 yaşında bireyim hepinize şimdiden hoş bulduk der. Etkinliklerde görüşme temenni ederim.....
 



SELAM
Ben Engin Cem, siteyi tesadüfen buldum iyi ki rast gelmişim İzmirde ikamet etmekteyim her fırsatta bir arkadaşım ile dağlara çıkmaktayız. Aranızda İzmir de ikamet eden varsa görüşmek isterim.
HEPİNİZE SELAMLAR
 




İyi forumlar ;

Uzun süredir gezenbilir'i takip ediyorum ama bir türlü üye olmak nasip olmadı. Amatör telsizciyim, crf 250l ile kamp cross ve gezme meraklısıyım, doğaseverim.. Herkese iyi forumlar.
 


Merhaba,
Emekli olmaya az bir zaman kaldığını düşünerek karavan hayalleri kurmaya başlamışken bu forum karşıma çıktı. Yurt içi ve yurt dışı bir çok turistik gezi deneyimim oldu. Özellikle yurt dışı gezileri için karavan konusuyla ilgilenmeye başladım. Foruma üye olduktan sonra üstünkörü okuduğum halde, ilk yüz civarındaki yorum bile düşüncelerimi önemli ölçüde etkiledi. Bunda neyi aradığınızı bilmek de çok önemli. Bu nedenle yapılan paylaşımların olumlu ve yapıcı olduğunu düşünüyorum. Şimdiden katkı veren, düşüncelerini bizimle paylaşan forum ortaklarına teşekkür ederek kendimi tanıtıyorum.
Kamu ve özel sektör deneyimlerimin ve 30 yıllık meslek yaşamımın son günlerinde artık bir karavan özlemi sardı beni. İki yabancı dil bilirim. O nedenle yurt dışı gezileri özellikle ilgimi çekiyor. Kendi aracımla veya uçakla bir çok Avrupa ülkesini gezme fırsatım oldu. Amatör radyocuyum. Eski, müsabık bir olimpik yelken sporcusuyum. Son olarak Laser Radial sınıfında yarışmıştım. Hemen hemen bir baştan bir başa Türkiye'nin her tarafını görmüş 23 yaşında bir motosikletim var.
Corona virüs salgınının yaşamımızı etkilediği şu günlerde tekrar eskisi gibi gezebilir miyiz bilmiyorum ama, gezebilme adına, yaşadığımız evreni keşfedebilme, insanın bedenen ve zihnen özgürlüğü adına kısıtsız günlerin bir an önce gelmesi dileklerimle forum üyelerine merhaba diyerek başlıyorum.
 





Selamlar arkadaşlar

Mehmet ben amatör doğa kampları orman yürüyüşleri bisiklet turları yüzme gibi aktiviteler ile uğraşmaktayım,
karavan yapma planımız var ve bunun için sizlerden bolca yardım alacağız sanırım. 😁😁

T5 karavancılar peşinize düşeceğim herkeze tekrardan selamlar 🙋‍♂️
 

Merhaba,
Ben Alper, 20 yıllık mühendisim. Farklı firmalarda yöneticilik yaptıktan sonra 10 yıl önce kendi firmamı kurdum. Özel makina tasarımları ve imalatlarını yapıyoruz. Ailelerimizle tatillerimizi son 5 yıldır karavanda eğlenerek yapmamızdan dolayı, karavan benim için bir tutkuya dönüştü. Ortağımında karavan sevdası yüzünden son 1 yıldır otomotiv sektörüne hizmet verirken diğer yandanda karavan üretimi yapıyoruz. Öncelikle kendimiz ve arkadaşlarımız için yaptığımız karavanların çok sevilmesi seri üretime geçmemize neden oldu. Bu siteyede benim gibi karavan tutkunlarıyla beraber vakit geçirmek için tesadüfen duyup üye oldum.
 

Merhaba herkese. Özlem ben matematik öğretmeniyim. Eşim e ticaret uzmanı. Bizde artık karavancıyız.Ben uzun zamandır aranızdayım sessiz sakin takip ediyordum. Çok faydali bir yer öncelikler. Sadece buradaki bilgilere güvenerek gidip Karavan aldık. Hızımızı alamadık üstüne birde varacağımıza ait hesap açtık. Carettamyclub ismiyle artık dizimiz yerleri doya doya paylaşabiliriz. Tüm bilgi paylaşımları için teşekkürler herkese. 😊
 

Herkese merhabalar,
Levent ben, İstanbul'da yaşıyorum. SDÜ'de elektrik-elektronik mühendisliği bitirdim. Doğaya olan hayranlığım çocukluğumdan beri yarıda kesilmedi. Bu siteyi de yine bir araştırma yaparken keşfettim güzel bir yere benziyor. Çok güzel bir site oluşturulmuş ve değerli insanlar toplanmış. Herkese sevgiler.
 



Merhaba,
Ben Alper, 20 yıllık mühendisim. Farklı firmalarda yöneticilik yaptıktan sonra 10 yıl önce kendi firmamı kurdum. Özel makina tasarımları ve imalatlarını yapıyoruz. Ailelerimizle tatillerimizi son 5 yıldır karavanda eğlenerek yapmamızdan dolayı, karavan benim için bir tutkuya dönüştü. Ortağımında karavan sevdası yüzünden son 1 yıldır otomotiv sektörüne hizmet verirken diğer yandanda karavan üretimi yapıyoruz. Öncelikle kendimiz ve arkadaşlarımız için yaptığımız karavanların çok sevilmesi seri üretime geçmemize neden oldu. Bu siteyede benim gibi karavan tutkunlarıyla beraber vakit geçirmek için tesadüfen duyup üye oldum.
Merhaba, caravan tasarımınızı inceledim. gayet başarılı olmuş. ellerinizi sağlık. Çanakkale'de ikamet ediyoruz. en yakın zamanda gelip görmek isteriz. İşiniz rast gitsin.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,438
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst