Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,043,883

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.6%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,595 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,928 49.4%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,700 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,946
Herkese merhaba.istanbuldan katiliyorum.veteriner hekimim.ozellikle sokaga cikma yasagi zamani kamp yapabiliyormuyuz diye arama yaparken denk geldim
 

Etiketler
Herkese merhaba, ben Yusuf. Eşimle beraber iki küçük kızımızla çekme karavan alemine hızlı bir giriş yaptık. Hiç gerçekleşmeyecek diye düşündüğüm yaklaşık sekiz yıllık hayalimi hayatımın belki de en zorlu günlerini yaşadığım bu günlerde yaşamış olmanın dayanılmaz hafifliği içerisindeyim. Karavan almadan önce ara ara gezenbilir forumlarına göz atardım, teorik olarak çok şey bildiğimi sanıyordum fakat itiraf etmeliyim ki işi fiiliyata dökmeden çok az şey biliniyormuş😀. Neyse lafı fazla uzatmayayım ilk tecrübelerimi uygun konu başlıkları altında paylaşacağım tekrardan selamlar
 


Arkadaşlar merhabalar,
1997 Grandcherokee zj 5.2 alarak aranıza dün katıldım. Gerçi aylardır forumu takip ediyorum. bir çok bilgiye ulaştım bunun için sizlere ayrıca teşekkür ederim. aracı almadan foruma katılmak istemedim. kısmet bu güneymiş. Grandchorokee WhatsApp gurubuna beni de eklerseniz sevinirim.
 

Merhaba

Henüz karavan sahibi olmasam da kamp - karavan konsunda merakım var. Türkiye'deki her şey dahil otelcilik, butik otelcilik yanında bu kültürün daha çok gelişmesi dileğiyle.
 



merhaba, biz de 8-12 iki oğlumuzun ısrarıyla bu yıl ilk karavan gezimizi emanet çekme karavanla kuzey egede yapacağız inş. Beğenirsek ve fiyatlar makul seviyelere inerse seneye satın alarak işi büyütme niyetimiz var.

Bu vesileyle ilk sorumu tecrübeli kampçılara yöneltmek isterim: Eceabat Kumkamp ile Pamukkale Tepekamp arasında mola noktası olarak nereleri önerilebilir? ikisinin arası 500+ km, gidip gelirken 1-2 gn mola için cazip yerler nereleri olabilir?
 

Merhabalar;
Ben karavancılığı çok seven ama bir türlü karavan alamayan biriydim. Aynı zamanda ufak tekneleri de kullanabileceğim amatör denizci belgem var. Doğayı ve denizi çok seviyorum.
Şimdi elime bir pejo j9 geçti. Ne yapalım bunu derken kampervan yapmaya karar verdim. Her işini kendi el emeğimle yapıyorum.
İnşallah en kısa zamanda biterde gezmelere başlarım. En azından haftasonları.
Herkese merhaba, keyifli paylaşımlar diliyorum.
 

Merhaba kamp hayatını çok seven fakat karavan alma fikrinin bu yaşadığımız dönemde oluşmasıyla hızlı bir şekilde bu işe girişen bir aileyiz. İnşallah karavanımızın teslimi ile gezmelere başlayacağız umarım istediğimiz gibi olur. Ağız dolusu mutlu paylaşımlar yapabileceğimiz anlar diliyorum herkese
 


Merhaba; ben senem. Istanbul- kazdaglari arasi mekik dokuyorum. Evet doga tutkunuyum. Ve meslek olarak mimarim 17 sene oldu . Son 3 yilda genelde konteyner ev (highcube) ahsap yada hafif karkasla sabit yada hareketli mekanlar tasarlayip uygulamasini yapmaktayim.onemli olan kucuk alanlari efektif kullanmak. .... tekrar herkese merhaba. Bu benim kucuk studyom kendim yaptim..

IMG 20200704 WA0002


IMG 20200704 WA0001
 





Merhabalar, İsmim Necati Kızılay. İzmir Karşıyaka'dayım. Özel bir firmada teknik servis müdürü olarak çalışıyorum. Evli ve iki çocuk babasıyım. Yıllardır bir tekne hayalim vardı. Fakat bir türlü gerçekleştiremedim. Bundan 15 gün kadar önce evin balkonundan bakarken evin önünde duran bir çekme karavan ilişti gözümüze. Eşimle birlikte konuşurken, yılın sadece üç ayı sınırlı bir bölgede kullanabileceğimiz tekne hayalini , dört mevsim özgürce gezebileceğimiz bir karavana mı çevirsek diye düşündük. İnternetten biraz araştırma yapmaya karar verdim. Araştırdıkça ilgim ve bilgim daha da arttı. Çok kısa sürede çekme karavanın bizim için uygun olmadığına, Motokaravan fikrinin daha uygun olacağına karar verdik. Konu beni o kadar sardı ki son 15 gündür neredeyse bütün günümü internette karavan ve karavancılık hakkında araştırma yaparak geçiriyorum. Bu siteyi de karavanını almaya niyetlendiğim bir bey sayesinde buldum. Olarca kanaldan yaptığım araştırma sonucu kendim yapmaya karar verdim. Şu an araç arama aşamasındayım. 2007 sonrası 15m3 veya 17m3 Fiat,Citroen yada Peugeot arıyorum. Burada konu ile ilgili çok değerli bilgilere ve deneyimlere sahip kişiler var. Her türlü fikir ve yardıma açığım. Umarım en kısa zamanda aradığım aracı bulur ve KENDİ KARAVANINI YAPANLAR bölümüne terfi ederim.
Saygılarımla....
 

Merhaba sevgili Gezenbilir üyeleri. Adım Avni Aksoy. Antalya'da oturuyorum. Emekliliğe yaklaşmış bir devlet memuruyum. Eşimle birlikte gezmeyi, keşfetmeyi, yeni insanlar, kültürler tanımayı çok severiz. Yakında kendi karavanımızı yapmak ve artık hayatımıza keşfetmek için gezerek devam etmek istiyoruz. Bu vesileyle başta doğa, gezi ve keşif severler olmak üzere saygılarımızı sunarız.
 

Merhaba,
İsmim Halil istanbul beylikdüzünde yaşıyorum. Çekme karavanlara ilgi duyuyorum ve kafamdaki soru işaretlerinden kurtulunca ve 2021 karavan fuarında sipariş vermeyi düşünüyorum. Aracım 2019 citroen c5 aircross 1.5 dizel eat 8.
 



Merhabalar samet ben :smiley:
Karavan kaskosu üzerine çalışmaya başladığımız için doğa ve karavancı dostlara yardımcı olmaya geldim.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,438
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst