Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,125
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,049,921

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.6%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,597 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,930 49.4%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,951
Herkese merhaba
Eşimle çekme karavanla boş vakitlerimizde kültür turu yapmayı hedefliyoruz. Karavan tecrübemiz yok ve 2.el bir karavanla başlamayı düşünüyoruz.
Forumu dışardan takip ediyordum. Sayın "Akmühendis" beyin tecrübeye dayalı bilgi içeren paylaşımlarından çok etkilendim. Tecrübeli üyelerden fikir almak tavsiyelerine göre hareket etmek zaman kazandıracak zira tecrübe kazanacak kadar önümde çok zaman yok çünkü 60'a merdiven dayadım.
Emekliyiz fakat optisyenlik mesleğimi sürdürüyorum. İstanbul idealtepede yaşıyorum. Umarım pişmanlık yaşamayacağım bir karavan edinir ve yeni edineceğimiz yol arkadaşlarımızla güzel dostluklar geliştiririz.
Hakan
 

Etiketler
Merhaba ,
Ben Ilker, offroad araçlarla ciddi dusunuyorum.Buradaki arkadaşların bilgi ve paylaşımlarından faydalanmak istiyorum.Otomobil yedek parça işiyle (japon ve kore araclari) uğraşıyorum,bu konuda da yayardımci olabilirim.
Görüşmek uzere
 

Merhaba,
İsmim Yurdakul, eşim ile epey uzun zamandır karavan alma hayali kurmaktayız. Hem haftasonları malum İstanbul kalabalığından uzaklaşarak karavanımızla doğa/deniz kaçamakları yapmak hem yılda 2-3 defa daha uzun zaman aralığı ve rota planı ile farklı yerlere ulaşmak ve bu yerlerde kendi karavanımızda konaklamak, bizimle beraber 2 çocuğumuza da bu duyguları yaşama fırsatı sunmak istiyoruz. Forumlar anlık iletişimde bulunabildiğimiz inanılmaz birer bilgi kaynağı olarak hobilerimizde ve farklı girişimlerimizde bizlere yön göstermede çok fayda sağlamakta. Bu foruma da ilk etapta gerçekten deneyen ve tecrübe eden kişilerden bilgi edinme ve dahasında belki zaman içinde paylaşma amacı ile gelmiş bulunmaktayım.
Dün mevcut aracımın satış ilanı ile ilk adımı atmış bulunuyorum. Akabinde buradaki tavsiyeler, tecrübeler ve gözlemlerim neticesinde nasipse karavan çekebileceğim uygun bir araç ve ardından da karavan alma yolunda ilerleyeceğim. Şimdilik bu kadar.
 

Herkese merhaba,
İsmim Bekir Çolak, 37 yaşındayım, Elektrik Mühendisiyim. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum.
 

Merhabalar, Oğuz Ben.
Ankarada yaşıyorum.
Aranıza katılmaktan mutluyum.Uzun zamandır takip ediyorum. Üye olmak bugüne kısmet oldu. Ankara ve çevresinde sıklıkla çadır kampı yapıyorum . Şimdi ise bir T4 veya Traffic alıp camperone yapmaya karar verdim.
Saygılarımla
 



merhabalar!
Adım Deniz Koray, Adana' da yaşıyorum, psikiyatri doktoruyum. Uzun süredir bu forumu takip ediyor ve üyelerin değerli bilgilerinden istifa ediyorum fırsat bulmuşken hepsine teşekkür etmek isterim. Geçmişte Scuba, motosiklet, paraşüt gibi sporlarla amatör bir şekilde ilgilendim. yeni ilgi alanım hafif arazi/kamp /karavan. Kısmet olursa bir Lc Prado 4.0(mümkünse 2005) almayı planlıyorum, bu konuda öneri/tavsiyeleriniz olursa sevinirim. Hoş vakitler dilerim...
 

selamlar
ismim kerem, izmir'den katılıyorum. geçen eylül ayında satın aldığım 2009 model temsa prestij city midibüsü karavan yapmayı planlıyorum. sizlerin bilgi ve birikimlerinden faydalanmak için buradayım.
 


Merhaba ben Emre
İstanbul da yaşıyorum cafe rest işletiyorum doğa ve hayvanları seviyorum kampçılık ve deniz tutkunuyum siyam kedisi ve cane corso köpeğim var aranızda olmaktan mutluyum götüşmek üzere 😊
 

Arama kurtarma eğitimi aldım Sivil savunma ve Afat dan Ve özel ekiplerden A sınıfı telsiz belgem ve ilk yardım belgesine sahibim çok vakit bulamasamda bir off Road aracı alıp bu heralde Toyota Hilux 87 model 2.4 4x4 olucak gezmek ve kamp yapmak istiyorum Doğayı seviyorum bu site bilgi havuzu gibi bulduğuma sevindim 😊🤘
 



Merhaba ben Özgür, kampçılıktan karavancılığa terfi edebilmek için kendi aracımı yapıyorum, burada bilgilerini paylaşan yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Hepinize keyifli seyahatler, sağlıklı günler dilerim..
 

Merhaba, ben Canan. Biz eşimle önce motorcuyduk, sonra karavanci olduk, en son yelkene başladık ve bu yıl bir yelkenli tekne aldık. Hedefte yelkenle dünyayı gezmek var ama ilk hedef Akdeniz :smiley:
 

merhaba motokaravan hayalim var. önce otobüs istedim ve C ehliyeti aldım. SRC belgesine ihtiyacım var mı? ama gerek buradaki yazışmalardan ve gerekse okuduklarımdan Türkiyede otobüsü karavana çevirmek zor olacak gibi. Uzun Şasi Yüksek Tavan Arkadan İtişli bir Panelvan çok daha mantıklı gelmeye başladı. Ama aklımda deli sorular. mesela yeni okudum eğer arabanın ağırlığı ne kadar fazla olursa çekeceği yük o kadar AZ olur diyordu Doğru mudur? piyasada kullanılan ve önerilen Ducato Jumper Transit Daily Sprinter Boxer Master Crafter öneriliyor . bana göre yedek parçası pahallı olabilecek sprinter ve master pek mantıklı gelmiyor. gördüğüm karavan örneklerinde tuvalet olmuyor ama bana göre olmalı. temiz su ve kirli su depolarını nasıl yerleştirdiniz?
 


Merhaba adım arda forumda yeniyim. Geçmişte profesyonel sporla uğraştım. Şuan devlet memuruyum. 30 yaşındayım. Hasbelkader dünyayı gezmeye çalışıyorum. Malum korona virüsünden dolayı şuan sadece aktif kamp yapıyorum. İzmir manisa da yaşayan veya kamp yapan arkadaşlarla iletişime geçmek istiyorum. Kendi aracım var ama öyle doğa aracı değil volkswagen marka aracımla kamplara katılıyorum. Çadır sohbetlerini seviyorum. İlgilenen arkadaşlara bana mail atabilir. Mail adresim ardaaksin@gmail.com
 



Merhaba,
3,5 yaşındaki ikiz çocuklarımız ve çekme karavanımızla işimizden kalan zamanlarda gezilere çıkıyoruz. Bu gezilerimizi ikizlerlegeziyoruz ve seyyahiz.biz instagram,web blog sayfamızda yazıyoruz. Profesyonel fotoğrafçıyım. Herkese çok selamlar
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,420
Mesajlar
1,517,725
Kayıtlı Üye Sayımız
172,067
Kaydolan Son Üyemiz
Birkium


Geri
Üst