Gaz 69

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 183
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,450
Ynt: Gaz 69

AYNEN ÖYLE BENDEN EN SON GÖRDÜĞÜMDE TAMPONLAR TAKILIYORDU BU HAFTA ÇALIŞMASINI BEKLİYORUM.
SABRIM KALMADI. BENDE MERAK EDİYORUM.
BU GÜN GÖRÜCEM İNŞALLAH.
 

Etiketler
Ynt: Gaz 69

Arkadaşlar,

Komşuda pişer bize de düşer denir ama biz bize düşen bir şey göremedik halen Gaz Rover den. Hep kendiniz gidip bakıyorsunuz. Valla işi gücü bırakıp İstanbul a Gaz Rover i görmeye geleceğim bu gidişle.
 

Ynt: Gaz 69

Ne yalan söyleyeyim Cj alt yapısını daha çok yakıştırıyordum :D

Ortaya güzel bir araç çıkıyor haberiniz olsun…en son takla barı takılmış hafta içide motor çalışıp kaportaya gideceğini işittim..güzel bir araç çıkıyor ortaya haberiniz olsun...gezilerimizde de görmek isterim bu aleti...
 

Ynt: Gaz 69

Arkadaşlar, resim eklemekte sorun yaşıyorum. Gaz la ilgili bir haber başka bir sitede yayınlandi dileyen inceleyebilir. Araziteyiz.comForum başlığı altında Haber ve Duyuru alt başlığında yada arama motoruna Gaz Geliyor yazmanız yeterli resim ve haber olarak inceleyebilirsiniz.

Gazyapim
 





Ynt: Gaz 69

Land roverin şasesi daha uzundur diye düşünüyordum ama tam oturmuş gibi, şasede bir değilişiklik yaptınız mı.

Motor bölümü net görünmüyor ama, yeterli alan kaldı mı yoksa ön göğüsü yarıp içeri doğru çektiniz mi?

Diğer resimleri de merakla bekliyoruz.
 

Ynt: Gaz 69

Landın şasesi 50 cm daha uzundu kısaltıldı. Motoru biraz ortaya doğru özellikle aldık araç daha dengeli olsun diye. Bu nedenle göğsü yardık biraz ortaya doğr geldi. Fazla sıkıntı yok. Muhtemelen bu hafta içinde araç yürüyecek.

IMG 7631


IMG 7633


IMG 7629


IMG 7636


IMG 7627
 

Ynt: Gaz 69

osmancığım senin için resimleri ekledim. umarım anlaşılır. Gazın parçalarını alman için son şansın hurdaya veriyorum haberim olsun.
 

Ynt: Gaz 69

nrlates' Alıntı:
osmancığım senin için resimleri ekledim. umarım anlaşılır. Gazın parçalarını alman için son şansın hurdaya veriyorum haberim olsun.

Gerçekten güzel oluyor. Umarım keyifle binersiniz.

Parçlar için bir sayfa açmıştınız ,sonra kayboldu. Diğer kısımlara da baktım ama bulamadım. Mail adresiniz aynı mı? Aynı ise mail üzerinden görüşelim. Bu konuyla ilgili arkadaşları meşgul etmeyelim.


Devam resimleri de bekliyoruz.
 



Ynt: Gaz 69

arkadaşlar, sabırsızlakla beklediğimiz. GazRover bu gün çıkıyor. Yang Gaz artık yollarda..... :smiley:
 








Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

SON KONULAR



Geri
Üst