GAZ 24 Volga (Volha) 4x4

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4WD Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,584

4WD

Kamp II
Mesajlar
477
Tepkime Puanı
8
Yer
Irak\Kerkük
Web
www.4x4typ.ru
Ruslar işini bilir ;D
image001.jpg

image002.jpg

image003.jpg
 

Etiketler






Ynt: GAZ 24 Volga (Volha) 4x4

Bu aracın kupası şaseye yakışmamış. Daha sert ve ciddi bir kupayla çok daha iyi olabilirdi.
 

Ynt: GAZ 24 Volga (Volha) 4x4

Bu aracın kasası normal sedan otomobil kasası
arabanın markası gaz volga yukardaki arac yanılmıyorsam sedan gaz volgayı askeri amaclar dogrultusunda modifiye etmişler veya bir 4x4 şasesi uzerine aşagıdaki arabanın kupası oturtulmus. işte orjinal gaz volga
GAZ24VOLGA2.JPG
 



Ynt: GAZ 24 Volga (Volha) 4x4

safet' Alıntı:
arkadaslar bir volga 4x4 bulgaristandan http://www.youtube.com/watch?v=1TsZyn6pSjY
http://www.youtube.com/watch?v=uEWK8gPLMpw&feature=related http://vbox7.com/play:d6264a41
 



Ynt: GAZ 24 Volga (Volha) 4x4

rusya da Gaz otomobil fabrikasının bulunduğu Nizhniy Novgorod şehrinde yaklaşık 1 yıl yaşadım. şehir rusyanın 3. büyük kenti (moskova ve leningrad dan sonra). ünlü yazar maxim gorky bu şehirde doğmuş. şehirde gorky nin görkemli bir anıtı ve meydanı var ve ruslar kendi aralarında şehre gorkovsky derler. nizhniy volga ve oka nehirlerinin birleştiği delta kenarına kurulmuş olup ülkenin ağır sanayi merkezidir. örneğin efsane rus MIG uçakları da bu şehirde üretilmektedir. gaz ile moskvitch farklı markalardır. gaz (Gorkovsky Avtomobilny Zavod-Gorky Otomobil Fabrikası) nın kısaltmasıdır. moskvitch ise adından da anlaşılacağı üzere moskova otomobil fabrikasında üretilen araçların markasıdır. gaz markasının ürettiği ve ruslar tarafından en çok beğenilen model Volga dır. adını şehri çepeçevre saran volga nehrinden alır. rus mercedes i der ruslar. tank gibi bi araba! o soğukta nasıl çalışıyor hayret ederim. birde gaz markasının efsane minibüsü vardır. ruslar gazel der. estetik sıfırdır ama yolda kaldığına pek rastlanmamıştır.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,441
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst