Garip Ile Iki Garip Yol Ve Kamp Günlükleri (2016)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 445
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 99,469
LQ6P6tdocU  ODCqMrqPzsb3BMHWF5Nzta B5QZf9gxpW16l9OiKjuaCOuPj0aSGWHkgEw LXAF2Coy7ydjK47uds614 no


Merhaba,

Uzun zaman geçti... Bu seneki 3020 km lik geziden sonra yine sonbahar aylarındayız ve bu ara çok kıpırdamıyoruz. Şehiriçi ufak kaçamaklar şeklinde gezilerimizi yapıyoruz Maviş ile.

Motosiklet güzel bir tercih, doğaya daha yakın, rüzgarı hissediyorsunuz ve çok daha ucuz yakıt maliyeti var. Bu nedenlerle ben artık motosikletimle uzun gezilerime çıkmayı tercih ediyorum.

İnşallah yaza daha uzun rotalara sürmek istiyorum Karadeniz gibi. Şimdilik böyle gezilere maddi manevi hazırlık yapıyoruz.

Herkese İzmir'den selamlar...
 

FHQlOnzrz11XO7RcEa m4cRO6tkqn9GBGdpLDcZLNffFOXf7b1MmOkE4bBQ08dCw CobqoN0zAdMMUdpGJPw461 h614 no


Hayat çıkılması gereken bir yolculuktur. Ve her yolculuk kendi gücünü içinde barındırır. Yalnızlık ise bazen erdemdir. Ancak çok kaliteli insanlar hiç durmadan yalnız yol alırlar.

Benim için motosiklet ve yolculuk hayattır. Falanca benim için şunu demiş veya bunu düşünmüş umurumda bile değil. Önemli olan benim yolculuğumdur. Bu yolda herkese olabildiğince saygılıyım. Herkesin bir serüveni var. Benim serüvenim de böyle gelişiyor.

Benim yolculuğum bu, kendime karavan da yaptım ama sonra yüzlerce bin liralık olmasıyla övündükleri karavanların bir hiç olduğunu gördüm. Sadece motosikletim ve çadırımla geziyorum. Böyle çok daha hafif ve özgürüm.

Yıllarca insanlarla kamp yaptım ve toplu yapılan kamplara katıldım. Hala daha etkinlik kamp ve festivallere katılıyorum. Ama gurup sürüşlerinden ve gurup halinde gezmelerden hoşlanmıyorum. Ben bir solo gezginim. En fazla bir de arkadaşımla gezerim başka türlü de gezmiyorum. Zaman içerisinde insan insanlardan da sıkılıyor, ben de sıkıldım.

Ben solo bir kampçı gezginim. Kamp atamadığım her yerde otel motel ve pansiyonlarda kalıyorum. Bu şekilde binlerce liralık bir karavanım olmadan da özgürce gezip özgürlüğü yaşayabiliyorum. Otellerde kalmak da zevkli ve bu da bir özgürlük sonuçta... Gezmek güzel.

İşte böyle motosikletli solo gezilere devam ediyorum ve edeceğim arkadaşlar...
 
















Dun yarisi sanayii de gecen cetin bir gunun ardindan Garip imize ceki demirini ruhsatina islettik. 450 kg frensiz 890kg frenli ceki kabiliyetine sahip olduk.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst