Denizatikamp

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan denizatikamp Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,910

denizatikamp

Yeni Üye
Mesajlar
2
Tepkime Puanı
3
Merhaba bizle tanışmanız için buradayız kampımız saros körfezinin incisi enez kasabasının karaincirli köyü sahilinde bulunmaktadır. Denize sıfır konumumuzla sandık tipi 4 bungalov fıçı tipi 10 çadır ve 22 adet çadır yerimizle hizmet vermekteyiz sizlerlerle tanışıp daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek adına her türlü öner ve eleştiriye açıkğız

Deniz ati opal
 
Son düzenleme:

Etiketler

çok teşekkürler öncelikle sitemizi gezdiğiniz ve bize yaptığınız yorumdan dolayı..Ağaç yetiştirme ve dikim konusunda çalışmalarımızı yaptık ve yapmaktayız :smiley: ayrıca gezenbilir formundan rezervasyon yapan müşterilerimize ve kamp dostlarına da yüzde 10 indirim uygulayacağız
 





2 senedir denizaltı kamping yanında denize giriyorum saroz un nadir denizkestanesi olmayan kumluk yerlerindendir
 

Hayırlı olsun, ama fotoğralardan gördüğüm kadarıyla ağaç yok. :(

Ağaç konusunda haklısınız, geçen sene çok sayıda hızlı büyüyen genç ağaç dikimi yapıldı, ama sonuçta ağaç olduğu için yavaş yavaş büyüyorlar. Hazır büyük ağaç dikimi için proje ve fizibilite çalışmaları tamamlandı. Toprağa iklime uygun hazır büyük ağaç dikimi inşallah yakında olacak işletme sahiplerinin farkında oldukları ve bir an çözmek istedikleri bir konu.


Yorumlar güzel, fiyatlarınız nasıl.

Websitelerinde ayrıntılı fiyat listesi mevcut : www.denizatikamp.com
(Ben gerçekten müşterileriyim 2 senedir orada tatil yapıyorum, geçen sene fıçı tipi çadırlarda kaldım, bu sene decatlondan çadır aldım kendi çadırım ile kamp yapıyorum. Gerçekten deniz kumsal hava harika, deniz temiz ve kum, kumsal ince kum ve temiz, hava gündüz sıcak gece serin rahat uyunuyor. google maps yorumlarını inceleyin büyük çoğunluk çok memnun memnun olmayan kesim kampçı ruhunu bilmeyen anlamayan kamp ortamında tatil köyü lüksü arayan kesim emin olun...)

Fiyatlar uygun, uygun olduğunu anlamak için çevredeki diğer kamp alanlarının günlük kişi başı fiyatları ile karşılaştırın anlayacaksınız.

Bu siteye ben 10 sene önce üye oldum ve takip ediyorum ama paylaşım yapmıyordum, kamp sahiplerine de bu siteyi ben önerdim çünkü gerçek kampçılar burada... Bu siteden rezervasyon yaptıranlara da indirim sözü aldım işletme sahibinden. Geçen sene kredi kartı yoktu bu sene o imkan da mevcut.

2 senedir denizaltı kamping yanında denize giriyorum saroz un nadir denizkestanesi olmayan kumluk yerlerindendir

Çok haklısınız. Deniz kestanesi yok, deniz anası yok, akan kanalizasyon yok, tertemiz su henüz doğal bakir bir kumsal, koy...
Gerçekten o denize giren memnun kalır şiddetle öneriyorum...
 


Saros'un serin sularını özledim.......
Yalnız Enez ve Sivrisinek ''ayrıl(A)maz ikili'' diye biliyorum...
Oğlum aşırı hassas,tüm vücut şişiyor.
Kulaklar Mr.Spack kulakları oluyor
:D:weary:😭😢
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,429
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst