Dalyanda Pirci Karavan Kamping Ve Çadır Yeri Açıldı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan caunos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,041

caunos

Yeni Üye
Mesajlar
11
Tepkime Puanı
0
Dalyanda yeni açmış olduğumuz pirci karavan kamping ve çadır yerimiz hizmete girmiştir telefonlarımız 05358928695 02522845439

16
 

Etiketler
Ynt: Dalyanda Pirci Karavan Kamping Ve Çadır Yeri Açıldı

caunos' Alıntı:
Dalyanda yeni açmış olduğumuz pirci karavan kamping ve çadır yerimiz hizmete girmiştir telefonlarımız 05358928695 02522845439
Şu sıralar gezmekte olduğum Yunanistan,İtalya,Hırvatistan ve hatta Bosna' da konakladığım karavan kamplarını görünce ,böyle bir haber yüzümü güldürdü,hayırlı olsun.Hep birlikte ayakta tutabilmemiz dileğiyle....Bu haberi forumun karavan bölümünde daha detaylı (adres ,koordinat gibi) paylaşırsanız faydası olur umarım....
 


Ynt: Dalyanda Pirci Karavan Kamping Ve Çadır Yeri Açıldı

Bir yıl olmuş ne fiyata nede koordinata cevap yazmamış bir kamping işletmecisi..Şaka gibi.
 

Villa Tatil

Geçen yıl kampı açtık fakat bizim aile olarak beklediğimiz bu değildi ilk 3 kişi geldi kimlik bildirimi için kayıt yaptırdığımızda gelenlerin ottan çöpten aranan şahıslar olduğunu jandarma tarafından bize bildirildiğinde gelen müşteriler çoktan tüymüştü :smiley: ikinci gelenleride bizim gözümüz tutmayınca kamp hayalimizi noktalamak zorunda kaldık bizde kamp alanını na dereler ve üzerinde köşkler köprüler bulunan doğal ortama uyarlanmış restaurant ve kafe bara çevirdik gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederiz kampçılık bizim branşımız değil yapanlarada allah kolaylıklar versin www.turkishholiday.net
 






kamp yeniden açilmiş ama yine koordinat foto vb detay yok. hani açtık ama yine de pek umudumuz yok her an kapatabiliriz der gibi olmuş :smiley:
 




Detaylı bilgi ve görsel paylaşımı gereken ilgiye yardımcı olacaktır. Burada amaç uygun fiyatlı ve huzurlu olarak kamp yapmak. yaparken de işletmeye destek olmak. aslında karşılıklı olarak değil birlikte hareket etmek. Karavan ve çadır kampçılarının görüş ve önerilerini dikkate almanız hepimizin yararına olacaktır.
Hayırlı olsun
 








Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,445
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

SON KONULAR



Geri
Üst