Bu Pajero Hangi Model?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHRAZ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,849

AHRAZ

Kamp I
Mesajlar
138
Tepkime Puanı
71
Arkadaşlar herkese merhabalar,

Bu Pajero nun tam modeli vb nedir?

Pajero 2.8 TD Tek Kapı Otomatik

İnternette 2.8TD 1992 aratınca yabancı forumlarda vb farklı modeller çıkıyor, bu araçtan anlayan arkadaşlar beni aydınlatabilir mi? Gerçekten 2.8TD midir yoksa başka bir model vb mi? Örneğin ben bu aracın silindir kapak conta vb takımını arattıracak olsam hangi modeli vb yazmam gerekir? 2004 suzuki grand vitaraların bir çoğu malum sitede 2005 diye ilana koyuluyor, ilana koyanlar-hele bir de galeri ise- tam bilgi sahibi olamayabiliyor, ben de gezenbilir ahalisine bu konularda güvendiğimden size danışmak istedim.

Sebebi ise şu;

Yaklaşık -yanılmıyorsam- 5 senedir 1.6 otomatik grand vitara sahibiyim. Her gün kullanıyorum, dağ tepe asfalt şehiriçi şehirlerarası vb demeden keyifle biniyorum, tek sorunum 1.6 motorun bana zaman zaman yetersiz gelmesi, sırf bu nedenle bu aracı aldığım günden beri hep daha güçlü ama form faktör olarak yakın araçlar arayıp durdum, sangyong/daewo korando lar dan tutun da, tek kapı blazer lara kadar burada çok soru sordum, sağolsunlar çokça arkadaş da bilgilendirdi beni, işte hastalık bu neticede, bu nedenle hala arıyorum, 2.8 TD motor beni mutlu eder diye düşünüyorum ancak tabi emin de değilim, linkini vermiş olduğum aracı internette arattırdığımda 2.5 versiyonunun beygir ve tork güçleri hayli düşük geldi, 2.8 için de durum böyleyse suzukiyle değiştirmek bana pek bir şey katmayacak gibi görünüyor. kendi aracımı satıp bu aracı düşünüyorum ancak pajro hakkında hiç bir bilgim yok açıkçası. Forumda da güzelce arattırdım baktım güncel bir konu olsun diye tekrar açmak istedim, suzukiyi artık çözmüş, sanayisini parçasını vb oturtmuş ve alışmış birisi olarak, bu linkini paylaştığım pajero da parça ve bakım/usta vb açısından beni bekleyen genel problemler ne olabilir? Ankaradayım, ve tek aracım olacak, sürekli de kullanıyorum. Elbette ki sadece iki resmine bakıp da masrafıdır vb değerlendirmesini yapmanızı beklemiyorum, ancak pajero sahibi ve/veya bilgi sahibi arkadaşlarımın yorumlarına ve yönlendirmelerine fikirlerine ihtiyacım var, değerli yorumlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleme:

Etiketler
-Bana da başka markaları önermişlerdi. Lakin ben verdiğim karardan memnunum. 98 model, 1.8 pajero io sahibiyim. Tasarım, ergonomi, arazi kabiliyeti seçmemdeki sebepler.
Sizde keyif almak istiyor ve yakıtı dert etmiyorsanız, şehir içinde rahat bir sürüş, arazide ise gözünüzün gördüğü yere gitmek istiyorsanız, 2000 model üzeri, pajero, gdi tavsiye ederim.
Aracın süper select denilen vites seçenekleri, arazide, günümüzde bile birçok araçla mukayese edilemeyecek kadar muazzam bir arazi kabiliyeti sunmaktadır.
Ben aracımın Ankara'da birçok parçasını bulabiliyorum. Zaten bakımlı bir araç bulmuşsanız çok fazla bir şeye ihtiyaç duymuyorsunuz. Kilometresi yüksek olacağından, almadan önce güzel bir şekilde ekspertizden geçirirseniz, bakımları zamanında yapılmış, yıpranmamış bir araç bulursanız, sürekli usta aramak zorunda kalmayacak, bulacağınız işinin ehli bir usta da bütün bakım, kontrol ve sorunlarınızı halledecektir.
 

Verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim. Sanırım siz de ankaradasınız. Bakalım arayıştayım ara sıra bi aklıma düşüyor sonra 2.el piyasasının fahiş fiyatları sebebiyle her seferinde vaz geçiyorum, aranıza katılacak olursam ulaşacağım size :smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,425
Mesajlar
1,517,773
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst