astalavista3x
Yeni Üye
- Mesajlar
- 13
- Tepkime puanı
- 17
Merhaba, babamın bir çekme karavanı var, bunu satmak istiyoruz ancak markası-modeli nedir bilmiyoruz. Resimlere bakarak bu karavanın modelini tanıyabilenler yardımcı olursa çok memnun olurum.
Özel üretim bir karavana benziyor. Bildiğim bir markası yok.
Teşekkür ederim yanıtınız için.Frenli ise o fiyatlara gidebilir..
Ama bu hem frensziz, hem de nasıl yapıldığı meçhul..
Bence ilan verin, yakın teklife evet deyin..
Pandemi korhusuyla şişen karavan talebi, eski formunda değil zannediyorum.
Frenli olsaydı, şasi çeki başına üç profil olarak gelmez.Frenli olup olmadığını nasıl anlarız / nasıl anladınız ?
Frenli şasilerde kaplin denen kısımda siyah körüklü bir mekanizma olur. Tabi ülkemizde sadece körüğü koymak suretiyle frenli şasi süsü vererek karavan satan firmalar da oldu. (bkz: NK karavan)Teşekkür ederim yanıtınız için.
Karavan konusunda hiç bilgim yok,
Frenli olup olmadığını nasıl anlarız / nasıl anladınız ?
TELİF UYARISI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur.
SORUMLULUK REDDİ: Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Gezenbilir ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.
GEZENBİLİR SUNUCULARI: Yüksek Teknoloji ve Güvenlik Sistemleriyle Donatılmış, Merkezi Ankara'da Bulunan, YS-308 Yer Sağlayıcı Belge Numaralı ve %100 Yerli Sermayeli VERİTEKNİK Şirketi Tarafından Barındırılmaktadır.