BMW X5 3.0 kullanıcı yorumları

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bulentkirmizi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 169,242
arkdaşlar merhaba. ben x5 3.0 düşünüyorum diğerlerinden daha ucuz olduğu için. Bu araçlardn kullanan varsa tüketimden, bakım masraflarına kadar detaylı bilgi verirlerse memnun olurum.
Ben 2004 3.0d kullancısıyım
Kesisinlikle araziye girilecek bi araç değil، çok nazik arızaya meyilli her an hangi arıza lambası yanacak endişesiyle sürüyorsunuz, masraflı bi araç yaktiıtı şehir içi mazot su an 4.40 tl km de.i şehir içi 60-65 kurus yakıyor. Sürüş zevki tartısılmaz sınıfının enniyisi eger eline sıcak para gecen esnaf adamsan al sür ama maaşlı adamın işi değil.
 

Etiketler
belki sizin araçta arıza mevcuttur.. bmw geçmişinde arazi tecrübesi olan bir şirket değil. arazi konusunda bir mercedes değil. mercedesin global sayfasında; ürettiği güncel unimog, mercedes g, 6x6 'lar, 8x8' ler, karavanlar, askeri ve ticari araçlar, çöllerde ve her türlü arazide giden kamyon, tır, kamyonet, otobüs vs.. yi görünce mercedesin aslında arazi ve ticari araç üreticisi olduğuna inandım. ürettiği mercedes otomobilleri çerez niyetine ürettiği kanaatine vardım :smiley:
bmw x5 hiç kullanmadım ama asfaltta kullanmanın gerçekten zevkli ve keyifli olacağına inanıyorum. bmw şimdilik asfaltta kalsa daha iyi..
 

Ynt: BMW X5 3.0 kullanıcı yorumları

Arkadaşlar aranızda çok eski bmw ci olarak söyleyebilirimki,modeli,tipi ne olursa olsun değişmez bazı kronik davranışları vardır bu makinaların ve bir bmw sıfır alınır en fazla 3 yaşında satılır.
3 yaşından sonra ne derdi biter nede masrafı.
Benzini su gibi içer.
Lastikleriniz çok azda aşınık olursa spin atmaya bayılırlar,
Lastikler sıfırda olsa yağışlı havada heran dikkatli olunmalı.
Maddi açıdan en fazla kaybettiren yegane markadır.


eski mesajlara bakarken okudum da cevaplamak gereği duydum. tam 10 sene boyunca 0 km de alınmış bir 520i kullanmıştık e39. 1998 modeldi. aracın 80 bin km de bozulan direksiyon kutusu haricindei ki sadece yağ sızdırıyordu o da, hiçbir problemi olmadı. 198 bin km de sattık. o da ufak ufak paslanmaya başlamasından ötürüydü. yani 3 yaş çok ütopik derecede az bana göre.
 


bence herşeyden yeteri kadar yapabilecek ve bütçeye uygun araç isityorsanız, vergi ve yakıta katlanıyorsanız Jeep KJ Liberty/Cheorkee 3.7 olabilir.
 




hort olarak bende müdalie edeyim, ×5 motor 3.0 turbo dizel mi Yoksa, 3 motor benzini,tavsiye hangisini ederdiz
 






ben kullanmadım. 4.4 motorların dayanıklılığı daha az, ancak bizdeki yakıt kalitesi çok yüksek olduğu için blok kaynaklı sorunların oluşması düşük ihtimal. ben olsam v8 yerine sıralı 6 3.0 ı araştırırım. bakım gerektiğinde V motorlarda herşey iki kat pahalı oluyor.

şanzıman her araçta kolayca bozulabilir, mesele doğru düzgün yaptırabileceğiniz bir yer varmı. sonuçta eski araba bunlar ve çok iyi bakılmadıysa bir BMW gerçek bir baş belasıdır. bir aldığın gün bir de sattığın gün güldürür adamı.
 

Çok teşekkür ederim, cevap yazdığın için. Konu dışı biliyorum. Toyota prius lara bakıyordum da, onların da en büyük derdi aşırı ısınma, kaçak elektrik falan. Bir sözle doğru dürüst bir araba bulamadım, yine de x5 motor 3.0 arayışına Devam ))
 

doğru dürüst otomobil bulunmuyor. kaldı ki x5 ler hep çok kötü bakılmış halde. ben olsam pek fazla umutlanmazdım.
 


bambaşka klasmanda araçlar değilmi? amaç ne? ne için araç alacaksınız?
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst