3-9 Eylül Tarihleri Arası Antalya-fethiye Kamp

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Doanyildiz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,617

Doanyildiz

Yeni Üye
Mesajlar
4
Tepkime Puanı
1
Öncelikle herkese merhaba,

Sitenize yeni kayıt oldum. Yaşım 27 ve Düzce'de yaşamaktayım. İlk defa Tek başıma bir kamp yapacağım. Tüm malzemelerim kendimce Tam ( Malzemeler= Çadır, Uyku Tulumu, şişme yatak, Lambalar, Kamp Ocağı Vs.)
Kendimce aşağıdaki gibi bir planım var. Bu planı 3-9 eylül tarihleri arasında uygulamaya koymayı düşünüyorum. Sizce nasıl bir plan ? Eksik ve ya fazla gördüklerinizi bildirirseniz Sevinirim. Ayrıca otostop düşünüyordum ama sanırım araç kiralamak daha kolay olacak en azından ilk seferde araçsız gitmemek daha iyi olur diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Sağlıcakla...




* Antalya
- Manavgat
- Aspendos Antik Tiyatro
- Konyaaltı Plajı
- Gece Konaklama Kemer

** Kemer
- Phaselis Antik Kent
- Cleopatra Koyu
- Cennet Koyu
- Gece Konaklama Olimpos

*** Olimpos
- Olimpos Plajı
- Gelidonya Feneri ( Gidilebilirse)
- Gece Konaklama Korsan Koyu

**** Korsan Koyu
- Kaş
- Kaş Tekne Turu
- Gece Konaklama Kaş

***** Kaş
- Kaputaş Plajı
- Patara Antik Kenti
- Parata Plajı
- Gece Konaklama Fethiye Ölüdeniz-Hıçgıdık Koyu

****** Ölüdeniz
- Dalaman Havalimanı – İstanbul Dönüş
 

Plan cokk guzel ama ben okurken bile yoruldum umarim 6 gune hepsini sigdirabilirsiniz. Bu planla otostopu aklinizdan bile gecirmeyin derim gormek istediginiz cogu yeri gormeden donmek zorunda kalirsiniz. Iyi eglenceler... Bu arada Oludenizdeki bahsettiginiz koy nerde acaba?
 

Plan cokk guzel ama ben okurken bile yoruldum umarim 6 gune hepsini sigdirabilirsiniz. Bu planla otostopu aklinizdan bile gecirmeyin derim gormek istediginiz cogu yeri gormeden donmek zorunda kalirsiniz. Iyi eglenceler... Bu arada Oludenizdeki bahsettiginiz koy nerde acaba?
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. 6 Değil 7 Günlük bir plan :smiley:
Yorulacağımın farkındayım ama senede 1 tatil yapıp sadece tek bir yerde oturup ertesi hafta tekrar iş başı yapmak istemiyorum. :smiley:


Tek gideceğim için istediğim yerde istediğim kadar kalıp plana elimden geldiğince sadık kalmaya çalışacağım.

Koya gelince değişik bi yerdeymiş ve karadan ulaşımı yokmuş. Bir arkadaşım sayesinde öğrendim ve gidip göreceğim bakalım nasıl bir yer :smiley:
 

Gidip gordukten sonra bu koyun konumunu ayrintili paylasirsaniz super olur simdiden iyi eglenceler...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst