2007 Magnum 220bin Km - Conta Tamiri Yapilmis 220.000 Km' De 2007 Magnum Alinir Mi?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atasoyh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,414

atasoyh

Yeni Üye
Mesajlar
2
Tepkime Puanı
0
Merhabalar,

Antalya'da kazasiz 220bin'de yapili bir araca bakmaya gidecegim. 1 sene once arac conta yakmis ve, tamir edilmis. Uzak durmam gereken bir arac midir yoksa ustasina gosterip sorun yok derse rahatca binebilir miyim? Tabi Antalya'da usta tavsiyeniz de olursa memnun olurum.

Tesekkurler
 

Etiketler

Ağrısız başına bela mı arıyorsun hocam
motora anahtar değdimi iflah olmaz
Ona hakkıyla komple doğru bir revizyon yapıldığını sanmıyorum


CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Ilginiz icin tesekkur ederim. Araci gostermeden/gormeden onyargiyla yaklasmak istemedim. Cmtsi gunu arkadasla bulusup arabanin + ve -leri konusunda detaylica bilgi aldik. Kendisi fazlasiyla acik sozlu ve samimi idi. Tabiki araci expertize sokup, sonrasinda da offroad isinden anlayan bir ustaya daha gosterecegim. Conta konusunda da eger alt tarafta sikinti olmamissa; tamiri de duzgun yapildiysa sorun degil benim icin. 13 yasinda 200bin km'de arac sonucta. Kronik sorunu varsa baska..:smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,429
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst