2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokhan5234 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 345
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,405

gokhan5234

Zirve
Mesajlar
1,826
Tepkime Puanı
0
Yer
marmaris
uzun arayıslar sonucu ıstanbul kadıkoyden grand otodan battal ustamızın aracını satın aldım sagolsun arabası sıfır ayarındaydı bızım kırmadı ve grandım oldu :D :D suan hafıf hafıf aracı yukseltmeye ve aksesuarlarını yapmaya basladım eylul ayında ıse tum aksesuarlarını takarak ısı bıtırecegım

Fotoraf0147


Fotoraf0148


Fotoraf0149
 

Etiketler



araca suan 5 cm getle yukseltme yapıldı ben e-bay dan 4.5 yada 6 '' arastırdıgım ıcın suan bunların kalmasında sakınca gormedım 5cm getle 225/75/16 bf goodrıc lastık almayı palnlıyorum tmax 6500 vınıcm zaten elımde mevcut arkaya eskı arabam gıbı kopek kabını ustune thule nın port bagajını dusundum acık bagajlar granddda o kadar al benılı gelmedı thulenın port bagaj ayaklarını montaj ettık yavas yavas oynamaya basıyoruz ;) ;)
 











Güle güle bin kardeşim Allah kaza bela vermesin..Darısı bana bana niyet sana kısmet oldu bu Grand benim jlx satılsın buluruz banada Grand
 



AL1820' Alıntı:
yakıtı nasıl?
jlx den farkları?
yakıt olarak suan uzun yol verılerı elımde mevcut sehır ıcı cok kullanma fırsatım olmadı
110-120km hız ortalamasıyla 300km 30 lt lpg ıle
140-150km hız ortalamasıyla 250km 30 lt lpg ıle
80-100km hız ortalamasıyla 350km 30 lt lpg ıle
jlx e gore asırı srı ve hızlı her an gucunu hısedıyorsunuz bırde konforu baya yuksek ama jlx ın arazıdekı perfrmansı ustunmus mehmet becce abımzıın soledıgıne gore ben daha arazıye gıredım
 



yakıt aynı, konfor ve güç yüksek..
takılacak kit ve lastikler aynı, açıları bilemem tabi
Mehmet bey farkın kaynağı konusunda bir şey söyledimi?

ben yakıtından korktuğum için alamamıştım.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,430
Mesajlar
1,517,886
Kayıtlı Üye Sayımız
172,077
Kaydolan Son Üyemiz
yasin29

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst