2004 Liberty 2.4 Teknik Verileri

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan birsel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,666

birsel

Kamp I
Mesajlar
188
Tepkime Puanı
26
Yer
İzmir
Arkadaşlar, herkese iyi günler diliyorum.
İzmir de ikamet ediyorum, 6 ay önce, bir Liberty 2,4 satın aldım. Daha önce de, uzun yıllar çeşitli marka ve modellerde
sürekli olarak 4x4 araçlar kullandım. Fakat, daha önce Cherokee Liberty kullanmamıştım. Aracım benzinli, Lpg takmayı istemiyorum. Şehir içi 13.4 Lt. benzin yakıyor. Elinde, araca ait teknik veri bulunan arkadaşlar paylaşımda bulunursa çok sevinirim.
 

Etiketler
Ynt: 2004 Liberty 2.4 Teknik Verileri

hayırlı olsun. düz vitestir zaten. bu arabalar problemsiz. özellikle düz vites olanında daha da az sorun yaşanır. ancak debriyaj balatası çok çabuk bitiyormuş. tüketim ise normal bence. motor ufak. bu kasanın ideal motoru 3.7 aslında.
 

Ynt: 2004 Liberty 2.4 Teknik Verileri

teşekkür ederim, motor konusunda haklısınız, 3.7 motor daha zevkli kullanımlı. Ben, 3.7 motora lpg takmak yerine, 2.4 benzinliyi tercih ettim. bagajda köpeğimi taşıyorum zaman zaman, o nedenle bagajda tank olsun istemedim. Dizel motorda ürkütüyor, en ufak bir seyde , neredeyde motoru indirmek gerekiyor.
 

Ynt: 2004 Liberty 2.4 Teknik Verileri

bizde iki köpek olduğu için pek fark etmezdi ondan çok umursamadık 3.7 nin tüpünü. dizel WK var gerekirse onunla gidiyoruz veterinere. bebek arabası sığıyor ama tüplü kj ye. ona göre satın aldık bebek arabasını da.
 

Ynt: 2004 Liberty 2.4 Teknik Verileri

sizin araca da spacer takmanızı hararetle öneririm. 2.5 cm lik ince spacerler var flanşlı. yol tutuşu acaip arttırıyor.
 



Ynt: 2004 Liberty 2.4 Teknik Verileri

Spacer takmayı düşünmemiştim. Kaça patlıyor? Bu arada, bende 1 golden, bir de küçük terrier var.sizikiler hangi cins?
 

Ynt: 2004 Liberty 2.4 Teknik Verileri

spacer 400 tl filan. her kuruşuna değer. takılması da kolay yarım saatte orijinal poryaya sıkılıyor cıvataları ile, balans problemi olmuyor. kendi jantınızı da spacere takıyorsunuz.

1 kedi , 1 çam yarması golden retreiver ve 1 anadolu işi çoban köpeğimiz var. golden gezmeye bayılır çoban köpeği nefret eder. arabanın veterinere giden yol olduğunu sanıyor. evdekiler böyle, iş yerinde 8 sokö müz var.
 

Ynt: 2004 Liberty 2.4 Teknik Verileri

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=99788.80 şurada satılık spacer var.
 

Ynt: 2004 Liberty 2.4 Teknik Verileri

Vayy, nüfus bayağı fazlaymış. Yalnız, çam yarması tam oturdu, benimki de aynı.
 

Ynt: 2004 Liberty 2.4 Teknik Verileri

iri tipli lerden bizimkisi. açık renk tüylü. çok akıllı ancak feci derecede enerjik. enerjiyi tüketmenin bilinen bir yolu yok henüz. bu köpeklerin tamamı sokaktan alınma bu arada.
 



Ynt: 2004 Liberty 2.4 Teknik Verileri

lastik lazımmı :smiley: bugün AT lastik aldım HT ler boşa çıktı. 30 bin km civarında lassa competur HL bunlar.
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,425
Mesajlar
1,517,790
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst