2003 Cherokee Kj 3.7 Hakkında Birkaç Sorum Var

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan canerkoybasi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,046

canerkoybasi

Ana Kamp
Mesajlar
33
Tepkime Puanı
5
Yer
Ankara
Merhabalar herkese,

Daha önce (önce dediysem de 1 yıl oldu sanırım :smiley: ) Cherokee KJ alma hedefimin olduğunu belirten bir başlık açmıştım. Anca bu seneye kısmet oldu. Siz tecrübeli üyelere 2 sorum olacak. Şimdiden teşekkür ederim.

1) Kapıları anahtar ile kilitlerken kapatma düğmesine 3 kere basinca korna çalıp alarm devreye giriyor sanırım. (Bir arkadaşımda da KJ var onunki öyle) Bende alarm devreye giriyor ama korna çalmıyor. Bir ayarı mı vardır yoksa bir eksiklik/arıza falan mı var?

2) 2WD'den 4WD'ye çekince göstergede yanması gereken ışıklar yanmıyor. Bu nasıl bir problem olabilir? Sigorta gibi basit problem mi yoksa anahtar falan mı bozulmuştur? Daha önce benzer bir problem ile karşılaşan var mıdır?

İyi günler dilerim.
 

Etiketler
1) drb cihazı ile o seçenekler ayalanabilir (yetkili serviste yaptırırsın. aracın kitapçığı varsa, bu seçeneklerin neler olduğu detaylı şekilde yazar)
 

tepedeki ekranda yokmu ayarı? horn with locks yazması lazım.

araç 4 çekere geçmiyordur belki. yada onu göstergeye taşıyan mekanik parçanın ayarı kaçmıştır.
 

Satilik 15 adet emsalsiz jeep
05357389990

20190829 115656
 





ÖncelikLe herkese Merhaba. Siteye yeni üye oldum. İsmim Yusuf yaklaşık 2 senedir 2002 3.7 lpgli bir Cherokee sahibiyim. Uzun araştırmalar sonunda Cherokeeye karar kılmıştım ve çok sükür bir sıkıntım yok şimdilik.İlk 4x4 aracım ve ufak dağ gezileri yapmaktayım. Almayı düşünen arkadaşlarada bagaj çok önemli değilse kesinlikle tavsiye ediyorum.( tüp ciddi biryer kaplıyor gerçekten)
Canerkoybaşı arkadasım ilk sorduğun soruda benim bildiğim kadarıyla araç kumandadan tek sefer basarak kapatınca alarm aktif oluyor zaten.Kumandaya 3 kere basarsan ve tek korna sesiyle beraber aracın içindeki hareket sensörünü pasif hale getiriyorsun.( araçların içinde bir hareket sensörü var pencereleri hafif açık birakıp tek sefer basarak kitlersen bir süre sonra alarm çalıyor) Bazen 3 kere bassanda ısıklar yanar ama korna sesini duymayabiliyorsun o zaman araçta bir şeyi açık unutmuşşun demektir. Örneğin kapılardan biri tam kapanmadıysa, ışıklar açık kaldıysa yada kontak anahtarını alt pozisyonda çıkardıysan gibi. Bunlar benim deneyimlediklerim umarım yardımcı olabilmişimdir. 4x4 ışıklarının yanmamasıyla ilgili KLL arkadaşın dediği gibi araziye geçmiyor olabilir.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,429
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst