2 Haftalık Karadeniz Gezisi Için Yeni Karavancıya Tavsiye

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,193
Park edecekleri yerler için de yerel halktan yetkisiz şahısların gelip kendilerinden haraç ve gasp niyetiyle para talep edeceklerinin uyarısını da mutlaka yapmalısınız.

Ben böyle durumlarda fiş istiyorum.
Fiş vereceklerin ya kulubeleri ya da ellerinde fişleri oluyor zaten.
Tabi ödeme baştan ve fişsiz istendiği anlaşılırsa durum biraz çetrefilli. O zaman da yabancı plakalı olanlara “para bozdurup çıkarken ödeyeceğim” demek kalıyor. Bilmem her zaman bu tiyatroya değer mi ?
Sonuçta bu çirkeflerle uğraşmak sevimsiz şeyler.
Kaçanları da anlıyorum, al lanet olsun diyenleri de.

...
Portekiz ve İspanya’da da bu cingözlerin meslekdaşlarına rastlamıştım.
Valencia’da verdiğim parayı beğenmediklerinden kaportaya okkalı bir taş attıklarını daha sonra farkettim.
Lizbon Belem’de inadımdan para vermedim ve park ettim ama beş dakika sonra içime sinmediğinden apar topar oradan ayrıldım.
Almeria’da saatli park yerinden çıkarak yerini bana veren bir centilmeni ise hala unutmuyorum. Tabi karşılıksız bir nezaket gösterisi olmadığını söylemem gereksiz. :wink:
Ne de olsa her ülkenin hizmet anlayışı farklı oluyor.. :yum:

En yakışıklıları ise fahiş ücretle park ettiren belediyeler olmalı..
Legal olduklarından insanın içine bir başka siniyorlar.. :yum:
 
Son düzenleme:

Etiketler
Bahsettiğiniz sorunun ekran görüntüsünü gönderebilirseniz arkadaşlara ileteyim incelesinler.

Bir mesaja yazdığım cevaptan sonra aynı ekranı yakalayıp görüntüsünü aldım. Dikkat ederseniz geri dönüş düğmesi bile yok. Tek seçenek sayfayı yeniden yüklemek. Ancak o zaman mesajın olduğu sayfaya dönebildim. (Bilgi için benim yazdığım mesaj bir sonraki sayfaya gitmiş. Programlama hatası bununla ilgili olabilir.)

Shot
 

merhaba, yemek için bir kaç not da ben eklemek isterim. ordu belediyesine ait deniz kenarında süper bir restoran var. park sorunu yok fiyatlar uygun.
hopa da paşali restoran var. sahil yolundan artvine döndükten sonra 5 km sonra solda benzinliğin karşısında. otopark sorunu yok. lezzetli ve ucuz. kesinlikle ama kesinlikle yenmeli. (ramiz tavsiyesi diyebilirsiniz)
hopa merkezde sebzeli kavurmalı pide yaparlar yenmeli. hopa dan sonra cankurtaran tüneliini çıkar çıkmaz sağda alabalık tesisi var. suyundan mıdır bilmem cidden lezzetli.
samsun tarafından gelirken giresunu geçtikten sonra sağda küçük ama bomba gibi pide yapan bir yer vardı. adını hatırlayamadım.
Artvini geçtikten sonra bilbilan yaylasına gelirsiniz. rakım yüksek ağaç yok. fakat etler müthiştir. şavşat da bizim döner adlı mekanda yiyebilrsiniz. (yağ tercihinizi belirtin lütfen)
aklıma geldikçe ekleme yaparım.
bal için maçael terayağ için bilbilan yaylası ya da ardanuç. hangi kapıya gitseniz yardımcı olurlar.
Hopa çay markalı bir çay vardır. Kapital sistemden uzak kooperatif şeklinde üreticinin kurduğu bir markadır. Alalım destek olalım.
Saygılarımla
 

Herkese selam. Karavan tecrübem hiç yok ama şu pandemi zamanlarında Ağustos ayı gibi 2 hafta Karavanla Karadeniz turu yapmayı planlıyorum. Her tür tavsiyeye açığım bu konuda. Karavan kiralama konusunda öneri site, güzergah, Karavanla Karadenizde nerelerde mola verilir gibi her şeye açığım. Hedefim Artvine gitmek aslında. Istanbul'dan yola çıkacağım. Belki doğrudan Artvine gider orada vakit geçirir, sonra dönüş yolunda gezerim. Derdim biraz şehirden uzaklaşmak, teknolojiden uzak doğaya takılmak. Gece yolculuğu yapar mıyım emin değilim, pek sevmem gece araç sürmeyi, muhtemelen geceleri kendimle geçirdiğim zamanlar olacak. Dediğim gibi hiç kafamda bir plan yok, video izleyip, aynı seyahati yapanların tecrübelerini okuyorum.
Sevgiler.

Merhaba,
Biz de karavanla iki aile olarak Batı Karadeniz turu düşünüyoruz.
Siz tur rotanızı ve planınızı belirlediniz mi?
Paylaşabilirseniz biz de yararlanır ya da fikir alışverişi yapabiliriz.
Teşekkürler.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

SON KONULAR



Geri
Üst