1996 Model 5.2 Zj Ile Denizli'den Selamlar

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ysrkml Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,381

ysrkml

Yeni Üye
Mesajlar
2
Tepkime Puanı
0
Herkese Merhaba;
Öncelikle bizlerle her türlü deneyimini ve bilgilerini paylaşan herkese buradan teşekkür ederim.3 yıldır forumu severek ve merakla takip ediyorum ve 1,5 senedir de 1996 model Beyaz 5.2 Zj sahibiyim.Bir yıllık süreçte iyi kötü benimde araçla ilgili tecrübelerim oldu bazen burada paylaşım gereği duydum ama sonrasında kirlilik yaratmamak adına konuları araştırarak çözüm bulmaya çalıştım :smiley: Şimdiye dek Sunroof ayak tamiratı,Direksiyon Kutusu,Pompası,Üst kapak contası,Buji takımları,Sağ ve Sol Körükler,Distribütör kapağı ile başlayıp Krank devir sensörü,Yağ müşürü,Lpg hortumları ve Ön koltuk döşemeleri ve Flowmaster Susturucu ile devam ediyor maceramız :smiley: Bazen soğuyup herşeyi bırakası gelsede insanın o sesi duyduktan sonra yeniden alevleniyor içindeki V8 tutkusu.Şuan araç ile ilgili park halindeyken Vites ''P'' konumda olmasına rağmen bazen çalışmıyor araç tabi eğim var ise bunu yapmıyor sonrasında ''N'' konumuna aldığımda Marş normal basıyor bu neden kaynaklanabilir? Birde normal kalkış yaptıktan sonra araç 2.vitese geçtikten sonra gazı bıraktığımızda alttan Taaaak diye bir ses geliyor bu nereden gelmektedir? Şimdiden teşekkür ederim,Saygılarımla.
 

Etiketler
Merhabalar muhtemelen 1. Probleminiz tahminimce vites kolu tam olarak P ye oturmuyor. Ustaniz kolaylıkla alttan konumu düzeltebilir. 2. Problemi de dinlemek gerekir fakat bana şaft gibi geldi. Yine de sadece tahmin.
 

Merhabalar muhtemelen 1. Probleminiz tahminimce vites kolu tam olarak P ye oturmuyor. Ustaniz kolaylıkla alttan konumu düzeltebilir. 2. Problemi de dinlemek gerekir fakat bana şaft gibi geldi. Yine de sadece tahmin.
Teşekkür ederim Ahmet Bey uygun biz zamanda baktıracağım,bakalım ne çıkacak altından :worried: buradan paylaşırım yine,iyi günler dilerim.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,425
Mesajlar
1,517,790
Kayıtlı Üye Sayımız
172,071
Kaydolan Son Üyemiz
kalenbuk

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst