15 Gunluk Uzun Turkiye Kiyilari Turu Masraflar Benden

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ergun3441 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,127

ergun3441

Yeni Üye
Mesajlar
15
Tepkime Puanı
3
Merhaba Arkadaslar Istanbulda yasayan bilgisayar programcisi parayi evden kazanan evden cikmayan ve hayatindan artik sıkılıp isler yolunda gittikce 10 15 gunluk bir turkiye kiyilari turu dusunuyorum ve benimle gelecek bir cok masrafi bana ait olacak kisisel tur harici masraflar haric bir tatil arkadasi ariyorum arac ile cikilacak turda 1 gece yolda 1 gece otelde 2 gunde bir otelde yada cadirda kalinacak sekilde planliyorum turun plani su sekildedir

1. gun gece istanbuldan cikis tekirdag tarafindan geliboluya gidip bir canakkale gezisi yapilacak geziden sonra feribotla canakkaleye gecip oradan kiyilardan geze geze gece aliagaya gecilecek aile dostumuz gercek bir annenin yaninda misafir edilecegiz

2.gun 11 12 gibi aliagadan focaya gececegiz ve biraz yuzme zamani 3 4 saat yuzdukten sonra izmirin gezilecek yerlerini gezip gece marmarise yola cikacagiz

3.gun sabahin ilk saatlerinde marmariste olacagiz guzel bir kahvaltidan sonra karambole canimiz ne isterse yuzmek gezmek gece eglencesi ortak kararlarla gunumuzu gecirecegiz aksam cadir kuracagiz.

4. gun sabah ilk saatlerde fethiyeye yola cikacagiz ve kelebekler vadisi tekne turuna katilacagiz bu tur cok guzel bir tur daha once gittim aksama kadar teknede koy koy gezip yuzecegiz tur bittikten sonra cadir kuracagiz.

5. gun cadirda uyandik hava sicak terledik kafayi yiyoruz hemen denize atlayip serinleyip plaj dusnda dus alip arabada klimayi acip olymposa gidiyoruzz olimposta bir bunglow tutuyoruz sabah ve aksam yemegi olan ogrenci sohbetleri guzel olan bir mekan ve butun gun olymposta yuzup kitap okuyoruz aksam bi kac bira devirip uyumaya gidiyoruz

6. gun sabah erken kahvaltimizi yapip antalyaya dogru gidiyoruz antalyayi gezmiyoruz kaciyoruz ordan sideye sogru hane garden otelde 1 gece kaliyoruz hayvan gibi acik bufe 3 ogun yemek yiyoruz havuzlar kaydiraklar sinirsiz bira ve uyuma vakti

7.gun asil yollar simdi basliyor otelden mumkun oldukca gec cikiyoruz gece yoldayiz bundan sonra uyku az yol cok sohbet onemli arabada sarki soylemek serbest mersine dogru yola cikiyoruz.

8.gun kiz kalesi cennet cehennem magaralari gezip gezip kilise dogru gidiyoruz kiliste kilis kebabi yemem lazim bunu es gecemem :smiley: oradan hataya gidiyoruz hatayda dandik bir otelde kaliyoruz hane garden dan sonra buyuk bir dusus.

9.gun tabiki sabah erken kalkiyoruz gidilecek yol cok marasi antepi gezip bol bol yiyoruz ve urfaya gecis yapiyoruz urfada eski dostlardan birinde misafir olup damda yatiyoruz damdan dusmek yok dikkat lutfen gezilecek daha cok yer var

10. gun urfadan dostumuzuda alip mardine dogru yola cikiyoruz yolda hakkari sirnak tabelalari gorucez endiselenmeyin bunlarda bizim topragimiz mardin midyat batman hasankeyf geziyoruz oradan diyarbakira geciyoruz dostumuzu otobuse bindiriyoruz ve kalacak bir yer bakiyoruz

11.gun erzuruma dogru gecip geze geze cag kebap yiye yiye artvine dogru geciyoruz geceyi hopada gecirip sabah ulkeden cikiyoruz batuma gidiyoruz yeni kimlik sart hemen basvurmaniz lazim

12.gun batumda geziyoruz egleniyoruz kopuyoruz ve uyuyoruz

13. gun batumdan istanbula donus donuste 3 gun surecek mini karadeniz turu yapiyoruz ve ulkenin deniz sinirilarini ve araya ufak bir kacamak yurt disi ve doguyu katarak turu 15 16 gunde tamamliyoruz.

TURA MINIMUM HARCAMALAR ILE SIGARANIZI VE OZEL IHTIYACLARINIZI KARSILAYACAK MIKTARLA KATILMANIZI RICA EDERIM TAVSIYEM 1000 TL GIBI NORMALDE BU TURUN MASRAFI KISI BASI 5 BIN TL DIR SADECE 1 KISI ALICAM YANIMA ARABADAN BENZINE KALACAK YERE KADAR TARAFIMA AITTIR BU TURU BIR YOUTUBE PROJESI OLARAK DUSUNUYORUM TELEFON ILE CEKIM YAPACAK DILI DONDUGUNCE GEZDIGIMIZ BOLGELERI ANLATACAK BIR ARKADAS ARIYORUM BAYAN OLMASI TERCIH SEBEBIDIR ERKEKLERDE YAZABILIR TABIKI HOS SOHBETLI COOL TAKINTILARI OLMAYAN EGLENCEYI SEVEN BIR ARKADAS ARIYORUM EGER PROJE TUTAR VE MASRAFLARINI YOUTUBE TAN GERI KAZANABILIRSEK DAHA BUYUK TURLAR YAPABILIRIZ ONDAN BAYAN TERCIHIM YANLIS ANLASILMASIN BU ARADA TUR SIRASINDA BENIM ISLERIMDE DEVAM EDICEK ARADA ARABAYI CEKIP KADIKOYDEKI MUSTERIM ARIYOR CVP VERMEM LAZIM DIYE BILIRIM :smiley: INS DUZGUN KISILER ILE KARSILASIRIZ HAYATLARIMIZDA HERKESE IYI GEZENTILER... MESAJLARINIZI BEKLIYORUM. Tarihler temmuz ayi sonuna kadar kisi ile anlasarak belirlenecektir.
 

Gitmediyseniz veya tekrar böyle bişey yapmak isterseniz ben gelebilirim bu zor günlerden sonra çok iyi gelebilir eğlenceli enerjili ve konuşkan biriyim yolda sıkılmazsın ve denemeye korktuğun birçok şeyi benimle birlikte deneyebilirsin. :smiley:
 


Bu haftasonu (3 Eylül Perşembe akşam yola çakıyorum, 6 Eylül pazar dönüş) kampa gidiyorum, çok özel bir koy elektrik ve su hatta gsm sinyali bile yok ama şahane bir kumsal ve doğa var.
Gelmek isteyen bir arkadaşı misafir edebilirim.
Kamp için tüm donanımım mevcut gelmek isteyen arkadaş yiyecek ve içeceğini karşılarsa başka masrafı olmayacak.
Çıkış yeri, İstanbul Anadolu yakası.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,438
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

SON KONULAR



Geri
Üst