ZERYAL kullanıcısının son içeriği

1. ZERYAL

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım evet contayıda yakmayı başardık hayırlı olsun bana ;D ;D ;D ;D ;D
  2. ZERYAL

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım arkadaşlar conta yanması nasıl anlasılır.yanı ben nasıl anlayabilirim
  3. ZERYAL

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım arkadaşlar porya kilitlerim bozukmuş ve buldum yer 1000 tl gibi bir fiyaat ıstedi. yardımlarınızı bekliyorum
  4. ZERYAL

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım aracınızın resimlerini bekleriz... ben hala yağ yakma sorununu çözemedim ???
  5. ZERYAL

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım birde cukurlara girdikce vurma sesi yapıyor
  6. ZERYAL

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım yakıtı düşürmeyı başardık ama hala yağ yakıyor
  7. ZERYAL

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım sizin yakıt çok fazla benımkı 33 krş yakıyor
  8. ZERYAL

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... arazı lastiği şart.
  9. ZERYAL

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... teşekkür ederim :)
  10. ZERYAL

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... CANAVARIN YENİ HALİ
  11. ZERYAL

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... size tavsiyem istanbulda rıdvan ustaya gıdın burda çok fazla elletmeyın aracınızı. hem paranız çok gider hemde arabanız
  12. ZERYAL

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... evet benim minik canavarımın da birkaç küçük işi var yarın çıkacak inşallah. Ofroadçı arkadaşlar var o taraflara çok geliyorlar ben arabayı hazırlamakla uğraştığım için katılamadım henüz. En kısa süre yeni etkinlik düzenlenecek yanımda bir feroza daha görmek...
  13. ZERYAL

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... hayırlı olsun arabanız. gördum bugun sanırım hastalan mış biraz sanayıdeydı
  14. ZERYAL

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım off-roadlara yetişmem gerek... yarın sis farları takılıyor. sonra arazı lastıklerı ve şnorkel...:) lastıklerı 30 9.50 dediler ama doğrumu ölçüler acaba
  15. ZERYAL

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım arkadaşlar ferozaiçin şnorkel nasıl temin edebiliriz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,199
Kayıtlı Üye Sayımız
167,071
Kaydolan Son Üyemiz
#Redkitt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.