ZAFERALTIN kullanıcısının son içeriği

1. Z

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... dediğiniz de haklısınız elbette ama böyle sorunların sürekli yaşanması muhtemel ise; bu kadar forester'ın lpg dönüşümü yapması sizce de akılda soru işaretleri bırakmaz mı ?
  2. Z

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... kesinlikle katılıyorum... subaru kullanan herkesten aynı tepkiyi alıyorum... hayırlısı ile bir forester almaya niyetlendik sizlerin yardımı ile de memnun kalacağımı düşünüyorum... sağolun varolun...
  3. Z

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... ben s-turboya bakayım darısı başınıza inşallah gönlünüze göre bir 2.5turbo nasip olur... şu anda 220.000 km de alfa 145 boxer kullanıyorum yakın tarihte lpg takıldı ve herhangi bir sorun yaşamadım... inşallah s-turbo ile de bir sorun yaşamayacağımızı düşünüyorum...
  4. Z

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... dediğiniz gibi turbosu benim için önemli ona 2 kat daha özen gösterip inceletmem gerekiyor... ben birazda bu işlerin şans işi olduğunu düşünüyorum olmaz olmaz gelir bende olur ya da hiç olmaz... o yüzden hayırlısı artık pazarlığımızı yapıp uygun bir fiyata anlaşmaya...
  5. Z

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... yardımlarınız için gerçekten minnettarım... bu ayın 15inden sonra aklımdaki tüm forester s-turboları incelemeyi subaru servisinde gerekli expertizi yaptırmayı düşünüyorum... eee sonuçta aracına güvenen bir kullanıcı aracın her türlü serviste incelenmesine izin...
  6. Z

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... Yardımlarınız için minnettarım benimde aklımda olan araç s-turbo otomatik şanzuman seçeneğiydi sanırım doğru yolda ilerliyorum... Fakat bütçe olarak pekde iyi rakamları zorlayamıyorum max. 20.000 tl civarında olursa benim için çok iyi olacak... linklerdeki araçlardan...
  7. Z

Forester Hakkında...

Arkadaşlar öncelikle merhabalar.... Foruma yeni üye oldum adım Zafer ALTIN,Kocaeli'de ikamet ediyorum... Siz değerli dostlarımın yardımına ihtiyacım var... Uzun bir süredir subaru forester arayışlarındayım fakat her bir ağızdan onlarca ses çıkmakta ve dolayısıyla bu da beni çok tedirgin ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri