Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel bir gezi olmuş, gezi yazınızı ilgi ile okudum. 2014 aralığında 4 arkadaş araç ile Gürcistan üzeri Vladikavkaz'a gitmiştik. Yemeklerini çok beğendik. Gürcistan'dan Rusya'ya girdiğimiz ilk 20 km de hız sınırını geçtiğimizden dolayı durdurulduk. Bizler Rusça polisler Türkçe bilmediği halde...
ARAÇ İLE SİNOP’TAN BALKANLARA 1-(YUNANİSTAN)
Ailece karar verdik bu yaz balkan ülkelerini gezi düzenlemek için ve Tarih olarak ta Ağustos ayını seçtik. Bizler Sinop’un 3500 nüfuslu bir ilçesinde yaşıyoruz. Kafamda bir sürü soru işareti acaba bir sorun çıkar mı? Üstelik eşim ve ben...
Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim
Bu güzel paylaşımınız için teşekkürler. 2012 yılında bizlerde Sinop'tan balkan ülkelerine aracımız ile geziye çıktık. http://kendingez.com/PageDetail.aspx?PageID=39207 adresinde selanik ile ilgili yazımızı...
Ynt: 2 Ay Sonrası İçin Araçla Rusya Ukrayna Üzeri Hollanda Gezisi
Yol masrafı uygun. Diğer masraflar yemek ve konaklama için siz ne kadar bütçe ayırdınız.
Ynt: 2 Ay Sonrası İçin Araçla Rusya Ukrayna Üzeri Hollanda Gezisi
Tahminizce gezi kaç gün sürecek, hangi ülkeler ve şehirler, ve kişi başı tahmini bütçe nedir?