YILMAZUSLU kullanıcısının son içeriği

1. Y

2014 Duster 4x2 110 Bg Direksiyon Çok Sert

Ynt: 2014 Duster 4x2 110 Bg Direksiyon Çok Sert Süleyman bey bırakında insanlar rahat rahat fikirlerini yazsınlar,hiçbir marka kimsenin babasının malı değil,sizden icazetmi alacak insanlar geç kalmışsın satmaya ne demek !!! sana ne ? benim param buna yetti ve bunu aldım ve binmeyede devam...
  2. Y

Ynt: 2014 Duster 4x2 110 Bg Direksiyon Çok Sert Süleyman bey,baştan bir çok şeyi kabul ettiğim için zaten Duster aldım,ama düşüncelerimizide mi söylemeyelim,direksiyon için onca mühendis oturmuş projelendirmiş,sertlik dozunu az daha rahat yapsalar olmazmıydı,yazılımdan sonra yakıtım biraz arttı...
  3. Y

Ynt: 2014 Duster 4x2 110 Bg Direksiyon Çok Sert Aracımı dün servise götürdüm,lastiklerin havasını kontrol ettirdim,,eksik hava tamamlandı,ama servisin direksiyon sertliği için dediği şey "Bunlar Duster abi" normal bunların hepsi,yani direksiyonda sert olsa bunlar duster,fazlada yaksa bunlar...
  4. Y

2014 YILININ MAYIS AYINDA 4X2 110 BG LAURETTE DUSTER ALDIM,ŞU AN ARACIM 6500 KM DE ..ARACIMI ASLINDA SEVİYORUM AMA BİR KAÇ PROBLEMİN OLMASI BENİ RAHATSIZ EDİYOR.. ARACIMIN DİREKSİYONU ÇOK SERT VE SÜRÜŞ ZEVKİMİ YOK EDİYOR.BİRDE ARACIMA KESİNTİLİ ÇALIŞTIĞI İÇİN YENİ YAZILIM ATTILAR VE SANKİ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri