yersen135 kullanıcısının son içeriği

  1. Y

    Bıçak Seçimi

    Ynt: Bıçak Seçimi Eylem abiye katılıyorum bu fiyatlar konuşuluyorsa kesinlikle kalitesinden emin olduğumuz bir ustanın el yapımı bıçağını taşımak benim içi + bir özellik. Bu arada Eylem abi çok şanslı adamsın bu etkinlikte hep beğenilen işler seni buluyor.
  2. Y

    Paracord Bileklik

    Ynt: Paracord Bileklik Tokaları aşağıdaki siteden de alabiliriniz. http://www.buyincoins.com/item/46192.html#.U-NRMVxcJFl plastik tokalar http://www.buyincoins.com/item/46199.html#.U-NRr1xcJFk metal tokalar
  3. Y

    Bauhaus'dan Mora Biçak

    Ynt: Bauhaus'dan Mora Biçak Mora ve Bahco ortak firma sanıyorum aynı ürünleri değişik markayla çıkıyor. Bıçaklar ise bencede gerçekten fiyat/performans açısından üstün bıçaklar üretiyorlar.
  4. Y

    Bauhaus'dan Mora Biçak

    Ynt: Bauhaus'dan Mora Biçak Moranın Clipper adlı modeli bendede bir adet var bundan birkaç ay önce almıştım kullanması zevkli ve scandi ağız yapısından dolayı bilemesi kolay
  5. Y

    Çakı ve Bıçak Seçimi

    bauhausta clipper modeli 17.5 lira
  6. Y

    Çakı ve Bıçak Seçimi

    önerdiğim bıçak yarı yolda bıracak birşey değil Eylem abininde dediği gibi "Oh be güzel bir bıçağım oldu." demezsin ancak işini güzel yapar görsel açıdan görünüşü kişiye göre değişir youtube birkaç video izlersen testleri var. Saygılar.
  7. Y

    Çakı ve Bıçak Seçimi

    Eylem abi elbet Bora iyidir benim önerdiğim bıçaktan ancak ilk mesajımda yazdığım gibi "hem iş görür hem öğrenci bütçesine uygun" ancak uğraşmayı seviyorsa tavsiyem kendi bıçağını yapması Saygılar.
  8. Y

    Çakı ve Bıçak Seçimi

    hangi ilde olduğunuzu bilmiyorum ama yakınlarınızda bir bauhaus varsa bauhauslarda 17.50 liraya mora 840 karbon var hem iş görür hem öğrenci bütçesine uygun Saygılar.
  9. Y

    1992 xj yoldan çıkarıyoruz

    Ynt: 1992 xj yoldan çıkarıyoruz evet sağ arka lastik ters olmuş
  10. Y

    Opinel çakı

    Ynt: Opinel çakı Inox paslanmaz çeliktir Karbon ise kararma ve paslanma yapar ama inoxa göre daha keskindir ben bıçağıma bakarım silerim diyorsan karbon al


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,460
Mesajlar
1,518,198
Kayıtlı Üye Sayımız
172,115
Kaydolan Son Üyemiz
SoundofSilence

SON KONULAR



Geri
Üst