Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi Sürüşler ,4 ceker cözdum her sey bitti derken son bi kontrol daha yapayım dedim bundan once selenoıt vanalarını ,hortumlarını ,kablo tesisatını ,difransiyelde vakumla aracın ceker kecişlerini sağlayan mekanızmada dahil her seyi test ettim ,parcalarda sıkıntı yok hortumlarda hava hareketide...
slmlar ben izmit ten yakup, bir ara ceker sorunum düzelmişti (lamba surekli yanıp sonuyodu, düğmesine bastığımda lamba devamlı yanıp 4ceker düzgün calısmaktaydı), su an 4 cekerim calısmıyo 4ceker ısıgı yanmıyo dugmeye bastığımda lambası yanıp sönüyo on saft kıtleniyo denemesini elimle yaptım...
Slmlar frontera b 3.2 çeker lambası devamlı yanıp sönmekte çeker düğmesine bastığimda lamba sürekli yanıp çeker çalışıyo ,ancak camurlu parkurada çalışmadı lamba daha hızlı yanıp sönmeye başladı bu arada takviye koludüğme basılı olmasa dahi h den l ye geçİYO ,
Slmlar ben gezenbilir ailesine yeni katıldım aracım frontera b 3.2 çeker lambası devamlı yanıp sönmekte çeker düğmesine bastığimda lamba sürekli yanıp çeker çalışıyo ,ancak daha dün aracım camurlu parkurada tam ihtiyaç duyduğum anda çalışmadı lamba daha hızlı yanıp sönmeye başladı bu arada...
Slmlar ben gezenbilir ailesine yeni katıldım aracım frontera b 3.2 çeker lambası devamlı yanıp sönmekte çeker düğmesine bastığimda lamba sürekli yanıp çeker çalışıyo ,ancak daha dün aracım camurlu parkurada tam ihtiyaç duyduğum anda çalışmadı lamba daha hızlı yanıp sönmeye başladı bu arada...