yakup mallı kullanıcısının son içeriği

1. yakup mallı

Frontera B 3,2 4 Cekere Gecmiyor Dugmeye Basıyorum Yanıp Sonuyor

ve 4 ceker lambasıda normale döndü
  2. yakup mallı

İyi Sürüşler ,4 ceker cözdum her sey bitti derken son bi kontrol daha yapayım dedim bundan once selenoıt vanalarını ,hortumlarını ,kablo tesisatını ,difransiyelde vakumla aracın ceker kecişlerini sağlayan mekanızmada dahil her seyi test ettim ,parcalarda sıkıntı yok hortumlarda hava hareketide...
  3. yakup mallı

slmlar ben izmit ten yakup, bir ara ceker sorunum düzelmişti (lamba surekli yanıp sonuyodu, düğmesine bastığımda lamba devamlı yanıp 4ceker düzgün calısmaktaydı), su an 4 cekerim calısmıyo 4ceker ısıgı yanmıyo dugmeye bastığımda lambası yanıp sönüyo on saft kıtleniyo denemesini elimle yaptım...
  4. yakup mallı

Frontera B Abs

Burak bey merhaba;bilgilendirmeniz için teşşekurler, konu ile ilgili resim varsa paylaşabilirmisiniz, bende kendim yapabileciğimi sanıyorum sayenizde;
  5. yakup mallı

Slmlar frontera b 3.2 çeker lambası devamlı yanıp sönmekte çeker düğmesine bastığimda lamba...

Slmlar frontera b 3.2 çeker lambası devamlı yanıp sönmekte çeker düğmesine bastığimda lamba sürekli yanıp çeker çalışıyo ,ancak camurlu parkurada çalışmadı lamba daha hızlı yanıp sönmeye başladı bu arada takviye koludüğme basılı olmasa dahi h den l ye geçİYO ,
  6. yakup mallı

Slmlar ben gezenbilir ailesine yeni katıldım aracım frontera b 3.2 çeker lambası devamlı yanıp sönmekte çeker düğmesine bastığimda lamba sürekli yanıp çeker çalışıyo ,ancak daha dün aracım camurlu parkurada tam ihtiyaç duyduğum anda çalışmadı lamba daha hızlı yanıp sönmeye başladı bu arada...
  7. yakup mallı

Slmlar ben gezenbilir ailesine yeni katıldım aracım frontera b 3.2 çeker lambası devamlı yanıp sönmekte çeker düğmesine bastığimda lamba sürekli yanıp çeker çalışıyo ,ancak daha dün aracım camurlu parkurada tam ihtiyaç duyduğum anda çalışmadı lamba daha hızlı yanıp sönmeye başladı bu arada...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri