xder kullanıcısının son içeriği

1. X

Bolu Aladağ Göleti Çadır Kampı

Ynt: Bolu Aladağ Göleti Çadır Kampı Aracı gözümüzün önünde bir yere çekemediğim için içinde hiç bir şey bırakmamıştım. Araba 98 model Reno19. İçinde fabrika çıkışı çok eski teyp var. Oda yerindeydi. Ayrıca bartek in bahsettiği gibi cam tuzla buz olmuştu. Bu detaylarda fikir vermesi açısından...
  2. X

Ynt: Bolu Aladağ Göleti Çadır Kampı Evet oradayken o ihtimali de çok düşündüm, hava şartlarındaki değişiklikten dolayı kendiliğinden patlaması. Fakat yaptırdığım camcı öyle bir ihtimalin çok düşük olduğunu söylemesinden sonra aklıma şüphe düşmeye başladı. Neyse, olan oldu. Nedeni herşey...
  3. X

Ynt: Bolu Aladağ Göleti Çadır Kampı Teşekkürler, hoşbulduk. Orada olduğum vakit ben de düşünmüştüm buraya bir kış kampı atılabilirliğini, güzel olabilir. Açıkçası benim başıma gelenleri teyit edecek bir açıklama geleceğini düşünmemiştim hiç. Demek ki neresi olursa olsun, ilk bıraktığı intiba...
  4. X

Bolu Aladağ Göleti çadır kampı açısından doğası ve sakinliğiyle gerçekten çok güzel bir yer. Ankara-İstanbul otoyolu üzerinden gişelerden itibaren yaklaşık 170 km. Otoyoldan Çaydurt çıkışından çıkıyorsunuz. Hemen Ankara-Bolu yoluna çıktıktan sonra sağa doğru 1 - 1.5 km gittikten sonra sağ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri