william homeless kullanıcısının son içeriği

  1. W

    Fethiye Bölgesinde Ücretsiz Kamp Alanları

    Ynt: Fethiye Bölgesinde Ücretsiz Kamp Alanları Dostum olayım ucuz pahalı değil. Selam ben geldim deyip herhangi bir alana çadır kurabilir miyim? Bunu merakediyorum. Kelebekler vadisin'de ücretsiz çadır kurma imkanı yok bildiğim kadarı ile ufak biyer zaten. Bilgilerini paylaşırsan mutlu edersin...
  2. W

    İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı

    Ynt: İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı Hocam ayırdığın bütçe hoş güzel fakat neden yurtdışından almaya kalkıyorsun, hadi aldın diyelim gümrükten içeri sokamazsın, sıkıntı olur ve para iadesi yapmazlar. Bu fiyatlarda aynı özellikte ürünleri ülkemizden de alabilirsin hepsiburada, sportcity...
  3. W

    Fethiye Bölgesinde Ücretsiz Kamp Alanları

    Ynt: Fethiye Bölgesinde Ücretsiz Kamp Alanları Kabak koyunda ki bungalow camping mekanlar. Yarım pansiyon şeklinde.. Sizin yeriniz nerededir?
  4. W

    Fethiye Bölgesinde Ücretsiz Kamp Alanları

    genelde otel tarzı yerlerde kamp yeri kiralıyorlar. ücretsiz çadır kurabileceğimiz bir alan var mı? illegal olarak kursak başımız ağrır mı? (Büyükada'da polis tecrübem mevcut) otel kamp alanları kişi başı 50 tl buda açıkçası fazla geliyor. tecrübelerinizi paylaşırsanız minnettar kalırım. saygılar.
  5. W

    24-25 Mayıs Akdeniz Kamp

    Ynt: 24-25 Mayıs Akdeniz Kamp Resimleri bekliyoruz o zaman
  6. W

    Sahil Kamp İstanbul

    Ynt: Sahil Kamp İstanbul Karıştırdın heralde hoca konuyu ben açmadım bir bak istersen (:
  7. W

    24-25 Mayıs Akdeniz Kamp

    Ynt: 24-25 Mayıs Akdeniz Kamp Dostum yeni üyesin üstelik resmin bile yok. Sanırım benden başka kimse cevap vermez.
  8. W

    Sahil Kamp İstanbul

    Ynt: Sahil Kamp İstanbul Evrim hocam mesajınıza cevap veremiyorum sistem izin vermiyor. Facebook kullanıyorsanız profilinizi mesaj atabilirmisiniz.
  9. W

    Sahil Kamp İstanbul

    Ynt: Sahil Kamp İstanbul Yemin ediyorum gitmeyeceğim abi kapayalım bu bahsi
  10. W

    Sahil Kamp İstanbul

    Ynt: Sahil Kamp İstanbul Bir öğün 20 lira.. Gerçekten gereksiz bir alan. Kişibaşı ücret alıyolar. Bilmiyorum doğada bu tarz yerlere para vermek garip geliyor.
  11. W

    Çadır Alacağım

    Ynt: Çadır Alacağım Savage 6P 6 kişilik bie çadırdır hocam. Geçen gün savage 4P aldım, daha kullanma fırsatım olmadı fakat malzeme olarak güzele benziyor. Polleri kaliteli fiyatıda uygun. Yanında mat hediye ettiler 115tl hepsiburada dan aldım.
  12. W

    Marmara Adaları Kam Önerileri

    Bu hafta cuma, cumartesi, pazar 2 arkadaş kamp yapmayı planlıyoruz. Bu bizim ilk kampımız olacak. Araştırmalarıma göre Büyükada da kamp yasakmış. Sizce sınırları zorlayıp illegal olarak kamp mı deneyelim yoksa sizin bir öneriniz var mı? Teşekkürler.
  13. W

    Çadır Aldım (savage 10103- 4 P)

    Ynt: Çadır Aldım (savage 10103- 4 P) yaz yağmurlarında da mı? burada http://www.dmi.gov.tr/site/yardim1.aspx?=HadSid mm hesap olarak yapılmış fakat değerler 12 saatlik ve çok düşük. 600pu ne kadarlık bir yağışta su geçirmeye başlar?
  14. W

    Çadır Aldım (savage 10103- 4 P)

    180 boy olması beni cezbetti. 26 mayısta elimde olacak. link: http://www.hepsiburada.com/liste/savage-10103-4-p-yuksek-haki-dome-cadir-240210180-cm/productDetails.aspx?productId=outdag765661&categoryId=19102 Sizin Görüşleriniz Nelerdir ?
  15. W

    Çanta Önerileriniz

    Kullandığınız, bildiğiniz çantaları önerirseniz sevinirim. 60 litre düşünüyorum Maksimum fiyat 280 lira Şimdiden teşekkürler


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,468
Mesajlar
1,518,313
Kayıtlı Üye Sayımız
172,121
Kaydolan Son Üyemiz
tto

SON KONULAR



Geri
Üst