Voila kullanıcısının son içeriği

  1. V

    Küçük Kampçılarıma Tavsiyeler

    Acikcasi suyun isisi konusunda bir fikrim yok cunku ben gittgimde hep sezon disiydi. Mart ayinda girdigimden sicakti diyemem:smiley: denizi dalgasiz hemen derinlesmiyor yani cocuklara uygun.
  2. V

    Küçük Kampçılarıma Tavsiyeler

    Marmariste Cubucak Orman Kampi uygun olabilir. Alan hem cok genis hem de iatediginiz gibi duz. Bir bakin isterseniz.
  3. V

    3-9 Eylül Tarihleri Arası Antalya-fethiye Kamp

    Gidip gordukten sonra bu koyun konumunu ayrintili paylasirsaniz super olur simdiden iyi eglenceler...
  4. V

    Uygun Çadır Bulma Hk.

    Sadece yaz aylarinda kullacaksaniz decathlondaki basic cadirlar isinizi gorur. Isidan isiktan etkilenmeyeyim derseniz fresh&black serisine bakin.
  5. V

    3-9 Eylül Tarihleri Arası Antalya-fethiye Kamp

    Plan cokk guzel ama ben okurken bile yoruldum umarim 6 gune hepsini sigdirabilirsiniz. Bu planla otostopu aklinizdan bile gecirmeyin derim gormek istediginiz cogu yeri gormeden donmek zorunda kalirsiniz. Iyi eglenceler... Bu arada Oludenizdeki bahsettiginiz koy nerde acaba?
  6. V

    Uygun Çadır Bulma Hk.

    Hangi mevsime hangi hava sartlarina uygun olmasini istediginizi belirtirseniz daha rahat yardimci olunabilir
  7. V

    Olimpos' Tan Kaş' A Gezi

    Olimpos yerine Cirali cok daha uygun bir secim olacaktir. Sahil boyunca kamo alanlari var. Veya sahilin sonuna dogru agaclik tarafta kamp yapabilirsiniz. Kumluca Karaoz deki Korsan Koyu cok guzel ama bu sezonda olumune kalabalik oldugundan hic suphem yok. Ama eger giderseniz Gelidonya Fenerine...
  8. V

    Kamp Prosedürü

    Simdiye kadar gittigim ucretli kamp alanlarinin neredeyse hepsinde otellerdeki kimlik bilgileri alinip kayit yapiliyor. Kamp alaninda olmadigimiz zamanlarda dahi tum elektronik cihazlar vs. devamli cadirda durmasina ragmen baslarina birsey gelmedi. Yani genel olarak ucretli kamp alanlarinda...
  9. V

    Marmaris Bölgesi

    Marmaris ten Datcaya dogru giderken Cubucak orman kampi var. Ama muhtemelen bu sezonda cok asiri doludur. Yinede bir bakin isterseniz.
  10. V

    Karabük Ovacık Belen Yaylası Civarı

    Manzara cok hos gorunuyor... Acaba bulundugunuz yere yakin market vs. var miydi? Bir de kamp attiginiz yeri tarif edebilir misiniz?
  11. V

    4 Kişiyiz Kelebek Vadisi Ve Ölüdenizde Nerede Kamp Yapmalıyız?

    Ölüdenizde lagünün tam tersi istikamette sahilin sonunda çadır atabilirsiniz. Plajın lavabosundan ücret karşılığı faydalanabilirsiniz. Duşlar zaten sürekli açık. Kelebekler vadisinde bildiğim kadarı ile halen bağımsız çadır atılmıyor; oradaki işletmeye belli bir ücret ödemeniz gerekli. Ama...


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,465
Mesajlar
1,518,276
Kayıtlı Üye Sayımız
172,119
Kaydolan Son Üyemiz
torunbeyy0303

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst