Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aleyküm selam,
iGO_Avic.rar var bende kurulumuda şöyle;
rar dan igo klasörünü çıkarıp android cihazının ana hafızasına atıyorsunuz, dosya yöneticisinden igo avic klasörünün içindeki apk yı kuruyorsunuz, bu kadar.
normalde internet kullanmaz uygulama fakat trafik tmc bilgisi açıkolursa trafik...
Klasör içinde olan poi ve speedcam var onun dışında ayrı ayrı indiremiyor ve yüklemeyorum.
Önemli Not: 3 gün içinde linkler silinecek, bilginiz olsun.
ALMANYA.rar
AVUSTURALYA.rar
BELÇİKA.rar
BULGARİSTAN.rar
DANİMARKA.rar
HIRVATİSTAN.rar
HOLLANDA.rar
ISVEC.rar
MAKEDONYA.rar
POLONYA.rar...
Bende 2018.11 tarihli olan var, haritalar içinde yeni kayıt oluşursa klasöre koyuyordum,
speedcam klasörünün içindeki bütün dosyaları igo/content içinde aynı isimli klasöre kopyalayın.
speedcam.rar
Evet bende @rumelian arkadaşımıza katılıyorum, forumda 1 mesaj yazıpta istediğini alıp bir daha girmeyen insanlar var.
daha önce bende bu konuyu irdelemiştim, bu ve bunun gibi tedbirlerin foruma yararı olacağını sanıyorum.