Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BENDE bu konuya benzer TİNY KARAVAN la projem var. GEZENBİLİR den konu hakkında cevaplarda aldım
NET OLARAK KARAVAN ROMÖRK VEYA DORSE tip O2belgeli ve plakalı her sene tavtürkden geçmesi LAZIM YOKSAA koyarsan İMARA GİRER 1250 tl ceza keser 1 kereye mahsusu konteyner dahil koyabilirsiniz zaten...
Kesinlikle O2 belgesinide veriyor zaten saygılar ücrete dahil istediğin yere ruhsatla birlikde götürebilinir KAYNAK sakarya Çağrı proje levent bey Eroğlu romörk
Merhaba her modele yapılabilinir panelvan olan Ruhsatında KAMYONET geçiyorsa örnek benimki transit 350 ed kasa sökülüp frigo kasa uygulama yapılır tek sorun şuanda yürürlükde olan değiştirme yasası yıl sonu bitiyor bekleme durumundayım ALK Otomotiv Sakarya Mehmet bey FACE den incelenebilinir
Kesinlikle haklısın bütçe daha uygun oluyor EROĞLU ROMÖRK le görüştüm yardımcı oldular romörk 40tl yaklaşık 7 mt çift dingil 3,5 ton çekme kapasiteye üstüne sen nasıl istersen saygılar tiny romörk yuotube da eroğlu romörk de izleyebilirsiniz NOT Üstüne frigo karavan yapabilirsin ekonomik...
BELEDİYE SİZİN ARSA nıza yapacağınız bina ve benzeri yapı ya bakıyor. 4 senedir TİNY HAUSE takipcisiyim YAKINDA BELIKESİR bölgesinde başlıyorum bilgileri gecerim ARSA YA ROMÖRK ÜSTÜ MOVİ EVler den konteyner konacak saygılar
YAKIN zaman da AVC 4*4 den ford transit için yarım boy bagaj sepeti aldım resimdeki ayaklarıda Cihanser laser metal de yaptırdım ilgisi olanlar için ümraniye de Aksanayi sitesinde harika işçilik ve detaylı sorularla ürünümü teslim aldım 2 gün içinde saygılar
MERHABALAR konu hakkında daha önceden 2.5 sene araştırma yaptım halada yapıyorum şu andaki aracım ford transit350 ed camber karavan lakin gözüm hala kamyon karavanda ALMANYA modellerini çok iyi inceledim ki MAN CRAWLER modelleri MERCEDES ATEGO MODELLRİ çoğunlukda bizde bu AKIM daha başlamadı...