Tcassi kullanıcısının son içeriği

1. T

Acemi Kampçıya Önerileriniz..

Ynt: Acemi Kampçıya Önerileriniz.. İlginiz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.Bu yazdıklarınızdan sonra çok eksiğim olduğunu şimdi daha iyi farkettim. Bende kampı daha çok ormanlık veya herhangibi bir yaylalık da yapmayı düşünmüştüm ama sonra bir sorunla karşılaşacak olursam, anayola...
  2. T

Acemi Kampçıya Önerileriniz..

Merhaba arkadaşlar, ben kısa bir zaman önce, bir süreliğine (3-4 ay) kamp hayatı sürmeye karar verdim.2 kişilik bir çadırım var.Gerekli ekipmanları ve ihtiyaçlarımı toplayıp kamp yapmak istiyorum.Mersinde yaşıyorum.(Bu arada mersinlilerden tavsiye edebilecekleri, şehir merkezine yakın yerler...
  3. T

Dağcılık Eğitimi Hakkında..

Ynt: Dağcılık Eğitimi Hakkında.. Baktım da Mersin il gençlik spor müdürlüğünün web sitesinde dağcılık hakkında hiçbirşey yok.Merdak' internet sitesinede ulaştım ama pek aktif bir site değil.İlgilenen kimse olmadı. Muzaffer Erol Gez'e nasıl ulaşabilirim.Teşekkürler...
  4. T

Dağcılık Eğitimi Hakkında..

Merhabalar..Siteye henüz üye oldum.Mersinde yaşıyorum.Bir süredir dağcılıkla ilgileniyorum.Ve eğitim almak istiyorum.Ancak çevremde bu sporla ilgilenen yakınlarım yada arkadaşlarım yok.TDF yede başlık açtım ama pek ilgilenen olmadı.Ve bende size danışmak istedim.Yardımcı olursanız çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri