tayfunsezer kullanıcısının son içeriği

1. tayfunsezer

Bayramda Kapm Tatiline Gideceklere Söylemler

Aslında bayram zamanı İzmir Karagöl'e kamp yapmaya gitmeyi düşünüyorum.Muhtemelen yanlız giderim.Ama evime çok uzak olmadığından olumsuz bir durumda vazgeçip geri dönmem de mümkün.Olumlu olumsuz sonuçları buraya yazarım.Şimdiden herkese hayırlı kazasız bayramlar dilerim.
  2. tayfunsezer

Bisiklet Turu Esnasında Karşılaşılabilecek Tehlikeler

Ynt: Bisiklet Turu Esnasında Karşılaşılabilecek Tehlikeler Her maceranın tabi ki tehlikeleri var.Ama önemli olan bunlar hakkında bilgi edinip tedbiri baştan almak.Gelelim fasulyenin faydalarına.Aktif bir bisiklet kullanıcısı olarak şunları söyleyebilirim.Yola çıkmadan bisikletinizin bakımını...
  3. tayfunsezer

Pi2010 İle 2 Yılın Özeti

Ynt: Pi2010 İle 2 Yılın Özeti Herkese merhaba.Pinoyu incelerken bahsedilen husus benimde dikkatimi çekmişti.Fakat verilen cevap içimi rahatlattı Bu yıl değil ama seneye bende bir Pino almak istiyorum. 1.6lt aracım var ve çekerken pek sorun yaşamayacağımı düşünüyorum.
  4. tayfunsezer

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Gezenbilir ailesine merhaba.Adım Tayfun.İzmirli olup görevim gereği Diyarbakırda ikamet etmekteyim.Doğa ile oldukça haşır neşirim.Bisikletten tutunda kampçılık balıkçılık fotografçılık gibi genis bir alana merakım var ve aktif oarak ilgileniyorum.Son...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri