Stronger 'in en son etkinliği

• S
    Stronger Lifepo4 Akü konusundaki Akdeniz45 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Ramiz Bey, benim hesap makinesi, aküler paralel bağlanınca amper sayısının 1216 olması lazım diyor.😄 Selamlar.
  • S
    Stronger Lifepo4 Akü konusundaki adigekuzeyli mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Peki bu aküleri seri bağlayınca bms devresi lazım olmuyormu? her halükarda 304 ah akü 27,00 karlı bir iş.
  • S
    Stronger Lifepo4 Akü konusundaki cevizkabugu mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Jel akülerde asit sızıntısı oluyor maleseff.. Kutup başının bulunduğu yerden sızmıştı sonra aküyü direk değiştirdiler garantiden...
  • S
    Stronger Emeklilik Hayalleri... konusundaki yugun mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Eğer çok param olsaydı herkesin kamp yapıp doyasıya her şeyini paylaşabileceği küçük bir kamp alanı kurardım. Kamp yerleri de benim için...
  • S
    Stronger , Lifepo4 Akü başlıklı konuya cevap yazdı.
    Zaman geçtikçe lifepo4 aküler daha da ucuzlayacak. Biraz sabretmemiz lazım.
  • S
    Stronger , Emeklilik Hayalleri... başlıklı konuya cevap yazdı.
    Güzel hayaller kuruyorsunuz. Ben ve benim gibi bir çok kişi hayal kurmayı bile unuttu. Bu ülkede hayal kurmak bile hayal sayılır...
  • S
    Stronger , Bu Karavan Nasıl? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Fiyatına göre bedava sayılır. içi zamanla düzeltilir daha iyi olur. Tek korkum motor sürekli iş çıkartır yolda bırakır mı?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,998
Kaydolan Son Üyemiz
onuryildiz

SON KONULAR

Geri